Logo Tmou 4


Stanoviště č.3

Krematorium

Přijíždíme šalinou spolu s Davidem na ponurou zastávku Krematorium. Překvapivě nikdo kromě nás nevystupuje. Místo jistě zajímavé noční návštěvy krematoria si to však namíříme na druhou stranu přes silnici do křoví. Zarostlé pozemky nad starou cihelnou jsou dokonalým bludištěm cestiček vyšlapaných mezi šípkovými keři. Naštěstí jsem tudy už několikrát šel za světla, jinak bychom tam asi bloudili dodnes. Takhle jsme ale celkem bez problémů našli inkriminovaný stromek z fotografie na stanovišti 2 a položili k jeho kmínku balík šifer.

Tmou 4 - Zadani 3

Postup řešení celkem zřejmý. Najít cestu v matici, po které lze přečíst řešení. Ale většinou to prý chvilku vzalo než si tým přečetl celý text Červený kopec - vyhlídka nad Mahenovou strání (viz. turistická mapa)

Já jsem měl umístěním tohoto balíku na chvíli padla. Popřál jsem Davidovi příjemný pobyt na tomto chmurném místě a namířil si to zpět na šalinu s cílem zajet do centra a potkat se se zbytkem našeho týmu. Pokračování mých zážitků následuje v kapitole Reflex ...



<< Předchozí  Řešení  Následující >>