Zážitky a reakce týmů

Tým "Grande Puppos" napsal:


"Tak pojedeš s námi na Tmou?" slýchávám v posledního týdnech neustále tuto otázku. V Brně jsem byla asi 3x a v šífrování rozhodně zkušenosti nemám. Vše vybízí k odpovedi "ANO".
Proces balení je tak trochu druhá maturita. Stále přihazuji do batohu se slovy: "Co kdyby?" :-)
Je pátek 16.30 a všude spousta lidí s batohy. Najednou mi ten můj nepřipadá tak obrovský. Je 16.55 objevují se první záběry. Jsem plna zvědavosti, vůbec netuším, co mě čeká. Je úplná tma. Na plátněa okolím se linou první záběry a tóny famozní hymny. Nemá to chybu! Objevuje se 1A. První grafiti a říkám si: "Tož to su v háji, nemám šanci". 1B Tesco. Kde tady mám hledat TESCO s mramorovou podlahou? 1C. Jímá mě zoufalství a zároveň záchvat smíchu. Rozhodně se cítim "IN".
K mému velkému překvapení se člen našeho teamu (Roman) zvedá a vyráží pro 1A. Super alespoň něco! Po připomenutí pravidla, že nic nemáme hledat v supermarketu ani okolo je 1B hračka i pro mě. A 1C? Pomohli orgové větším obrázkem. Super, máme 1.

Při pohledu na 2 to bude na dlouho. Jdeme do hospody. Potkáváme skupinky okolo pohostinství a ještě více uvnitř. Třeba bude malé nakopnutív obálce. 18.01 ji otevíráme. :-))) Dáváme hlavy dohromady ale bohužel tentokrát neplatí, že víc hlav víc ví, ale víc hlav ... větší zmatek. Zkoušíme nápovědu na netu, ale marně. Naštěstí těch marných je okolo více. Po třetím pivu se otevírá mysl a taky se rýsují odpovědi. Altán na Špilasu sice není v mapě, ale jelikož Konup tam chodívá randit, není to pro něj žádný oříšek. Platíme a vyrážíme.

Básnička číslo 3

Jdeme opět někam do tepla. Nabízí se Mc Donald. Bohužel písmenka pro informatiky, voda pro čertíka. "Písmenka ne!" Málem se nám stala osudná. V Mekovi se nás snažili vyhodit několikrát, ale povedlo se jim to až o půlnoci při zavíračce.


Zatím nedopsáno

Zpět na zápisky