Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 9. - 2007 -> Kvalifikace - drobné informace
Autor Zpráva
tomh
Admin


Příspěvky: 141

Zaslal: ne. září 30, 2007 20:49    Předmět: Kvalifikace - drobné informace

Právě byla zveřejněna na stránkách hry kvalifikační povídka. Její prostudování organizátoři velmi doporučují.

Letos bude zadání kvalifikace k dispozici taktéž ve formátu PDF. Proto doporučujeme mít na vašem počítači nainstalovaný program, který umí tento formát přečíst např. Adobe Acrobat Reader. Program je zdarma ke stažení na stránkách výrobce zde. Jeho instalování není nutné, zadání lze taktéž vytisknout přímo ze stránek TMOU.

Koncem tohoto týdne dojde k přesunu stránek na nový server, na kterém poběží kvalifikace. Očekávána je tedy cca dvou hodinová odstávka stránek TMOU, během které proběhne přesun databáze.

V pravidlech se píše o třech úrovních kvalifikačních šifer. Systém zobrazuje úrovně týmů a ty jsou čtyři, protože po splnění třetí úrovně šifer se tým dostane do čtvrté úrovně. To je jen úroveň navíc pro ty týmy, které vyřešily všechny kvalifikační šifry.

Samotné zadání všech úloh celé kvalifikace má přibližně 200kB v HTML verzi. Pokud si budete stahovat a tisknout také PDF verzi, nutno připočítat dalších 500 kB.

Update 05.10.:
Celé stránky TMOU byly letos přesunuty na nový server. Kvalifikace tak na rozdíl od loňského ročníku nebude nikam přesměrovávána. Adresa http://kvalifikace.www.tmou.cz již není platná. Adresa http://new.www.tmou.cz je jen dočasná.
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina