Zážitky a reakce týmů

Tým "Defekt" napsal:


Za tým Defekt vkládá Milan (Akil).
V týmu jsme se sešli v osvědčené sestavě z loňska - já, moje sestra Pavla, Šimon (Athaj) a Viktor - Brňáci a Hanka (Ostravačka). Vždy tři z nás se sešli na nějaké z kvalifikací, vždy jsme se kvalifikovali a do třetice (kdy kvalifikaci nikdo neanuloval) jsme byli úspěšně zaregistrovaní do hry.
Nepřipravení a nevyspalí jsme se sešli těsně před začátkem, zaregistrovali se, vyfasovali černé a bílé papíry, pozdravili se z mnoha známými tvářemi a čekali na 16:30. První zpráva byla velice pěkná a nápaditá, škoda že z Rozničky 1000 lidí vybíhá půl hodiny.
Rozdělili jsme se - dva šli na Jelínkovu, sestra na Rosničku a jí s Athajem na sjezdovku. Nakonec jsme se na sjezdovce sešli všichni, neb hledání zprávy se poněkud protáhlo, poznali ze skládačky plánek ulic Jundrova a pokračovali k dopisní schránce.
U schránky jsem se chumlem lidí protlačil k obálce, vytáhl bludiště (a navšiml si druhé obálky s odjezdem vlaku) a už jsme hledali nějakou hospůdku vhodnou k luštění.
V nalezených sísmenech v bludišti nacházíme ulici Voříškovu, kde po chvíli cesty trolejbusem objevujeme čtvrtou zprávu. Na první pohled morseovka. Různými variantami morseovky a posunuté abecedy trávíme hodinu a půl času, než nás napadne správné řešení.
....

Zpět na zápisky