Zážitky a reakce týmů

Tým "Stronger than ever" napsal:


Úplně nejdřív je potřeba pochválit organizátory se výbornou hru od samého začátku až do konce.
Již kvalifikace se myslím velmi vydařila, můžeme litovat jen toho, že vzhledem k obtížnosti zejména posledního kola kvalifikace bylo pro pracující část účastníků zoufale málo času, proto bychom se pro přístí ročníky přimlouvali spíše za páteční večer.
Samotný úvod hry byl skvělý, o hymně TMOU již bylo napsáno mnoho, netřeba ji dále chválit:-)
Úvod hry byl tedy myslím vymyšlen velmi dobře, postupné odkrývání dalších nápověd a tedy postupné odcházení týmů na tři místa, posléze ne těžká, ale časově náročná šifra s možností nápověd krásně rozvrstvili startovní pole. Následující šifry v městské části s postupně narůstající obtížností ukázaly zajímavé nápady a účastníci se jistě bavili stejně jako náš tým, který si hru velmi užíval.
Přeprava autobusy v určitých intervalech se ukázala jako mnohem lepší myšlenka než vlak z roku 2004 a posun k lepšímu oproti minulému roku byl i v tom, že aspoň jedna šifra po přesunu byla schůdná a necestovalo se tedy úplně zbytečně (20 minut spánku v autobuse taky neuškodilo).
Dále než na desátou šifru se náš tým bohužel nedostal, což nás mrzelo hlavně kvůli tomu, že jsme si nemohli vyzkoušet další jistě velmi zajímavé šifry.
Nejsem si jist, jestli zbývají ještě nějaké věci, které by šly do přístích ročníků zlepšit, ale pokud zůstane vysoko nastavená laťka dobrých nápadů a zábavnosti hry, už ted se těšíme na příští ročník.
Ještě jednou díky organizátorům ze perfektní zážitek.

Zpět na zápisky