Zážitky a reakce týmů

Tým "mozková buňka ve tmě" napsal:


Start


Nefungoval nám snad žádný rozumný postup. Po několika pokusech dovolat se telefonem (skupina C je měla zakázané (nebo si to aspoň myslela) :( ale stejně jsme se s Bčkem neslyšeli) jsme se dali dohromady s dalšími částmi týmů a postupně jsme křičeli jména všech zastoupených. Někdo se potkal, nám to nepomohlo, ale nakonec jsme se našli.

Planýrka


Největší zákys celé hry ... byli jsme pěkných pár hodin nedovtipní a o půl jedné ráno velice příjemně překvapení, že se z textu ještě něco dá vykoumat a že přece jen půjdeme ven do té zimy na další stanoviště :o)

Panenská


Bohužel v 1:15 už tu nikdo nebyl, takže o Tic-Tac jsme přišli a ihned vyřešili jednoduchou nápovědu.

Displej


V 1:45 už se sekvence nepromítala, takže o to jsme taky přišli a za krátkou dobu vyřešili alternativní šifru.

Scheberovy zahrádky


Snad nejlepší šifra, kterou jsme na hře potkali. Šli jsme přímo podle obrázků, nic jako rojnice nebo prohledávání do šířky nebylo potřeba. (Anode tu část města zná jak svoje boty :)

Zábrdovický most


Na CD jsme poznali skoro všechny roky, i když některé špatně (tady byl nejspíš kámen úrazu našeho postupu- vyšlo nám občas x nebo q a jinak nadějnou sekvenci písmenek jsme zavrhli :( ) a ať jsme dělali co chtěli, rozumný text nevycházel [RSA to taky nebylo]. Naše poslední navštívené stanoviště.

Závěr


Děkujeme organizátorům za prima hru. Máme dobrou motivaci zlepšit své luštící schopnosti, abychom si příště užili víc stanovišť :))

Zpět na zápisky