Zážitky a reakce týmů

Tým "FIMAN++" napsal:


Dobre to bylo, diky.

Rvani na Planyrce mozna mohlo byt efektni, ale imho to nebyl "prilis stastny" napad, ze pri teplotach okolo nuly to hodne lidi odnese zanety krku a okoli. Pak jeste nas moc nezaujaly ty tictacy, no a pak uz se to lepsilo a lepsilo. :-)

Ctyrlistek byl nadhernej. :-)

Jeste celkove: sifry nebyly obtizne a dost mozna takova poznamka zazni z vice stran. Za sebe bych chtel rict, ze takove konstatovani rozhodne neni volanim po tezsich sifrach, ktere by melo vyustit do nejakych dalsich restartu na Zelnaku. :-) Letosni sifry mi prisly ne mozna nejlepsi mozne, ale rozhodne dobre (nemuze byt kazda sifra Hubert :-). Vsechny mely vlastnost, ze kdyz je nevylustim, budu se po zverejneni reseni tlouct ho hlavy, jaky ze jsem vul, nikoli, jaci volove jsou Orgove.

A jeste, jak tak ctu cizi zapisky, co jsme delali jinak, nez vetsina/oficialni reseni/atp.: u 1, 3 a 5 jsme negooglili ani nevolali pratelum na telefonu (jen jsem si u mazelky overil, ze na Kotlarske to fakt byl Skacel --- pak si ze me utahovala, ze si takovou samozrejmost musim overovat :-), u 1 jsme ignorovali "jery" a spol., u tictacu jsme tecky odlisily prosvicenim (byly neprusvitne), naopak pro chutove rozliseni - a / jsme v teamu nenasli nikoho, takze dopocitani po mnoha chybach nam tak akorat zabralo ty dve hodiny, u ctyrky jsme vubec neuvazovali otoceni mapy (a kdybychom si toho i vsimli, jiste bychom nejprve dosli ten kousek v puvodnim smeru), u petky jsme vubec nevzpomeli na napovedu, u sedmicky jsme si nevsimli morseovky. No a trinactku jsme nedali, protoze jsme trubky --- kdybychom nebyly trubky, mohli jsme diky zakysu Prahor vyhrat, takhle blizko jsme od ctvrte Tmou asi nebyli.

[Rozesmal me zapisek IS Mise k prvni sifre --- tyhle sifry nejsou o Googleni, alespon my jsme negooglili, to je prece hrozne zdrzeni, pokud nemam nejake mobilni pripojeni. Skacela jsme vedeli, zastavil tipli, no a pak uz to slo samo. Dobra sifra to byla, v sobotu vecer jsem teprve prisel na to, k cemu jsou ty krizecky, a az v nedeli mi doslo, co znamenaji ti jerici. ;-) Ale obecne teda nejsem pritel sifer, ktere hrozi nutnosti googleni, protoze pak se z maleho rozdilu ve znalostech muze stat velky rozdil v case, kdyz nekdo to da bez googleni a jiny musi shanet internet --- nebo naopak nemusi, kdyz je lepe technicky vybaven atp.]

Pavel Smerk
--------
Fill:

Pouceni pro priste: jegrovky! Jeste ted mam problem s chuzi po schodech, jak mi premrzla kolena, snad se to obejde bez nasledku :^)
Jinak skvela hra, az na vzdalenosti v terenu vyvazena, i tu 13ku jsme mohli dat... A su rad, ze to nebyla konirna ani letiste :^)

Zpět na zápisky