Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
Totální diferenciál
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 18:07 Předmět: Rychlý dotaz - změna složení týmu |
|
|
Ahoj,
omlouvám se za duplicitní téma, pokud tu někde je, ael čas velmi tlačí. Ví někdo, do jakého okamžiku půjdče měnit složení týmů? Onemocnělo nám náhle spousta členů a usilovně řešíme, jak to udělat a tuto informaci jsem nikde nenašel.
díky,
honza |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIMAN±
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 18:59 Předmět: |
|
|
Set napsal: |
Oficiální výklad:
Mezi kvalifikací a hrou samotnou je možné měnit složení týmu libovolně. Samozřejmě předpokládáme, že hráči jsou natolik rozumní, aby se neděly nekalé věci typu přenechání místa za úplatu a podobně, ale věříme, že hráči Tmou jsou natolik schopní vycítit, že toto není v pořádku, že není třeba podobné situace explicitně vyjmenovávat.
Pokud máte pocit, že něco není fér vůči ostatním, prostě to nedělejte. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Totální diferenciál
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 20:19 Předmět: |
|
|
a sakra, nějak se mi to neposlalo, tak znova:
tohle vim, ale otázka je, jak je to technicky udělané? znamená "během hry", že to půjde měnit ještě zítra? dovedu si představit, že by to orgové z organizačních důvodů stopli nějakou dobu před hrou a my se dozvíme, koho se nám podaří přemluvit aby šel, tak někdy zítra dopoledne hádám..
dík,
honza |
|
Návrat nahoru |
|
|
Albert Stallone
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 21:08 Předmět: |
|
|
Tohle na TMOU nikdy nebyl problém... Vždycky to bývalo tak, že neměnné složení je to, co rozbaluje startovní obálku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Totální diferenciál
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 21:10 Předmět: |
|
|
dík, nikdy dřív jsme to neřešili, tak jsem nevěděl.
honza |
|
Návrat nahoru |
|
|
Set Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 22:59 Předmět: |
|
|
Albert Stallone napsal: |
Tohle na TMOU nikdy nebyl problém... Vždycky to bývalo tak, že neměnné složení je to, co rozbaluje startovní obálku... |
Přesně tak. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|