Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 16. - 2014 -> Změna členů týmu mezi kvalifikací a hrou
Autor Zpráva
Freezy Bee



Příspěvky: 73

Zaslal: st. září 24, 2014 10:18    Předmět:

Ahoj,
těšíte se? My ano! Moc!

Letos nemůže jeden náš člen na kvalifikaci. Chceme se pro tyto účely doplnit náhradníkem, tak jsem se chtěl stoprocentně ujistit, že se to smí. Byl jsem si celkem jistý, že jsem o tom někde viděl pravidlo, ale nemohl ho najít. Trochu pogoogloval a zjistil jsem, že mezi ročníky 2012 a 2013 úplně zmizel z pravidel odstavec, který to řešil - mj. obsahoval tuto větu:

"V době mezi kvalifikací a hrou je povoleno přesouvat hráče či získávat nové hráče do týmů ve všech myslitelných případech, které nesměřují proti fair play duchu hry."

Předpokládám, že i když z pravidel vypadl, podmínky jsou stále stejné, včetně příkladů, které směřují a nesměřují "proti fair play duchu".

Nicméně se radši ptám, než budeme oficiálně měnit složení.

Díky,
Marwin
Návrat nahoru
Freezy Bee



Příspěvky: 73

Zaslal: st. září 24, 2014 10:21    Předmět:

A nevím, proč to neuložilo předmět zprávy - a nejde změnit ani při editaci. Tak jestli ho někdo umíte nastavit, udělejte to prosím. Díky.
Návrat nahoru
Tmou.org
Organizátor


Příspěvky: 1

Zaslal: út. září 30, 2014 10:17    Předmět:

Jakákoliv změna členů týmu, která nejde proti fair play, je povolena. Zkrátka: nemoci, doplnění členů, rozpad týmu kvůli "cojávímčemu" a umístění zbývajících členů na volná místa v jiných týmech atd. A určitě nám nevadí, že jste se na kvalifikaci o někoho posílili, kdo na TMOU nemůže. Vadilo by to snad jen v případě, že by ten člověk už předem věděl, že hraje s někým jiným - a posiloval by Vás záměrně z nějakých taktických důvodů - což není tento případ... Ta hranice je samozřejmě tenká: asi by nám vadilo, kdyby za Váš tým hráli kvalifikaci 4 elitní luštiči ze zahraničí, kteří by nehodlali hrát ostrou hru- tj. na Tmou by nakonec hrál úplně jiný tým, a bylo by to promyšleno předem. Ale to asi není tento případ...Smile
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina