Autor |
Zpráva |
Proudoví krtci
|
Zaslal: ne. říjen 02, 2005 20:21 Předmět: Gratulace vítězům kvalifikace |
|
|
Gratulujeme fenám, jste fakt dobří.
Jak se řešil úkol 32? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Prahory
|
Zaslal: ne. říjen 02, 2005 20:34 Předmět: |
|
|
My taky gratulujeme a vsechna cest i Krtkum+. Mohu se otazat, kdo jsou ty Proudove feny? Jinak 31 byla drsna, asi dve hodiny jsme sli spravnou cestou, nez jsme konecne dosli k tomu heslu. Podle me je to na kvalifikaci prehnane tezka sada. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chlýftým rypák
|
Zaslal: ne. říjen 02, 2005 23:17 Předmět: |
|
|
Feny jsou podle toho, co vím druháci z Jarošky.
Potupeni gratulujeme
Aleš
Naposledy upravil Chlýftým rypák dne čt. říjen 06, 2005 19:58, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
La Kukarača
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 08:06 Předmět: Re: Gratulace vítězům kvalifikace |
|
|
Proudoví krtci + napsal: |
Jak se řešil úkol 32? |
32 byla mnohem jednodušší než 31 .. ale objevili jsme to až kolem půlnoci. Stačilo pro zapsání další dávky šipek vždycky přeskočit do nové tabulky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Proudoví krtci
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 08:45 Předmět: Sipky |
|
|
La Kukarača napsal: |
Jak se řešil úkol 32? |
32 byla mnohem jednodušší než 31 .. ale objevili jsme to až kolem půlnoci. Stačilo pro zapsání další dávky šipek vždycky přeskočit do nové tabulky |
My jsme s tim skoro nehnuli a to jsme tohle presne zkouseli. Zajimavy je, ze vetsina kvalifikovanych tymu udelala driv 31 nez 32. A taky je zajimavy, ze nikdo nevyresil sifru 22 (Mrizka). Vitek |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 09:39 Předmět: |
|
|
Zdarec, ta mřížka nás taky překvapila - ale od určité chvíle to už asi byla taktika týmů - vůbec ji neřešit, když ji zatím nikdo nedal. Dá se vyřešit poměrně rychle (do 20 minut). Jinak se ukazuje, že letos máme opravdu hodně dobré testery:) Že je level č. 3 těžký jsme věděli, nicméně jsem byl větší optimista (můj odhad byl tak 50 týmů do půlnoci - no a to se stalo až k ránu). Na druhou stranu, kam jinam dát tak těžké šifry - přímo na TMOU je už tahle obtížnost nevhodná. Kvalifikace nám vlastně slouží mj. i jako neocenitelná sběrna dat - podle času řešení jednotlivých šifer (a našich odhadů o jejich obtížnosti) se dá teď daleko lépe nastavit sled a obtížnost šifer na samotné hře... Samozřejmě je mi líto všech pracujících - dneska v noci jsem vlastně nespal a držel všem palce! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Černý racek
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 12:01 Předmět: |
|
|
My jsme teda 22 minuli nejen kvuli koukani do statistiky, ale hlavne kvuli tomu, ze to z tech tri ukolu vypadalo nejmin zabavne - proste jednoznacne zadany ukol. IQ test vypadal nejlakaveji a krizovka vabila absenci tajenky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 12:05 Předmět: |
|
|
Tak se nakonec objevilo i pár úspěšných řešitelů 22. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 12:10 Předmět: |
|
|
Včera večer to jinak bylo docela psycho i pro nás orgy:) Sázel jsem na Prahory, když po necelé hodině byly ve trojce, říkali jsme si, že to jde podle očekávání - tak do 40 minut jsme čekali úspěšné prolomení třetího levelu. A furt nic. Znervóznilo mě to natolik, že jsem donutil tým znova vystřihnout a kompletně zkontrolovat krychli, jestli tam fakt není chyba:)) Když se pak objevil zelený puntík Proudových fen dříve, než uplynula třetí hodina od začátku, měli jsme velkou radost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
FIMAN++
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 13:37 Předmět: Re: Gratulace vítězům kvalifikace |
|
|
Jak se řešil úkol 32? |
Tem, co to nedali, mozna tenhle popis prilis nenapovi. Zkusim upresnit:
Prvni sloupec dal jedno pismeno, prvni dva sloupce druhe, prvni tri treti ... vsechny posledni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinky zvlášť
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 15:20 Předmět: 31 |
|
|
Taky jsme čekali brzké prolomení třetího levelu, když jsme se do něj dostali už po 55 minutách a okolo půl deváté (?) jsme měli složenou kostku. No, nestalo se. A tak jsme se úspěšně propadli o 66 příček v pořadí, ale jsme tam. SvPZ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chlýftým rypák
|
Zaslal: po. říjen 03, 2005 20:03 Předmět: |
|
|
Myslím, že v 32 bylo docela matoucí, že ta tabulka byla 3*5 a šipky 6*10, takže to strašně svádělo ňák to dělit na čtvrtiny nebo po čtyřech.
Rosťa
Naposledy upravil Chlýftým rypák dne čt. říjen 06, 2005 19:58, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Feny
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 07:15 Předmět: Re: Gratulace vítězům kvalifikace |
|
|
Gratulujeme fenám, jste fakt dobří.
Jak se řešil úkol 32? |
Díky...omlouváme se za ten název - ten jsem vymyslel já (Vojta Robotka) s Mašíkem ...neberte to jako provokaci
Jak se řešila 32 už asi víte - já jsem prvně dělal řádky, pak jsem zkusil sloupce a zjistil jsem že když 1.sloupec vychází a druhej ne, tak že na tom prvním bude asi nějak závislej...no a pak to nějak vyšlo
Jinak gratulujeme vám a Prahorám za 2. a 3. místo, Pr. FENY |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 10:11 Předmět: |
|
|
Myslím, že kromě vítězů kvalifikace je teď v euforii i 190. tým W factore:))) Naopak 191. IQtIQ přišel o jisté místo jen o pár minut:( Jsem docela zvědavý, kolik týmů to ještě vyřeší za těch 24 hodin do konce kvalifikace. Zatím to vypadá, že šance být vylosován by mohla být docela slušná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
La Kukarača
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 12:38 Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že týmy Hatori, Zatimnevim a Ospalé sovy bude šeredně mrzet, az zjistí, že jim chyběl jen jeden snadný krok k tomu, aby se kvalifikovaly ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 12:43 Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že týmy Hatori, Zatimnevim a Ospalé sovy bude šeredně mrzet, az zjistí, že jim chyběl jen jeden snadný krok k tomu, aby se kvalifikovaly ... |
Jo, furt o tom přemýšlím, co se stalo? Dodělat kvalifikaci pro tyhle tři týmy byla otázka deseti minut (což musely ze statistiky poznat), a přitom od noci nic... Kromě různých sci-fi vysvětlení mě napadá snad jedině, že tyhle týmy nechtějí (nemohou) jít na terénní TMOU, a proto nedokončily kvalifikaci záměrně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
La Kukarača
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 14:41 Předmět: |
|
|
Ivoš Cicvárek napsal: |
tyhle týmy nechtějí (nemohou) jít na terénní TMOU, a proto nedokončily kvalifikaci záměrně. |
Nás napadlo, že byli po vyřešení kostky tak hotoví (nebo jim euforie zakalila rozum), že si toho drobného detailu - čtvrté úrovně kvalifikace - vůbec nevšimli. A až se příště podívají na web, budou se divit ... něco jako týmy, které se loni kvalifikovaly v první (zrušené) kvalifikaci, a dál se nestaraly; i když u těch to nebyla tak docela jejich chyba. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chlýftým rypák
|
Zaslal: út. říjen 04, 2005 15:12 Předmět: |
|
|
Ivoš Cicvárek napsal: |
Myslím, že kromě vítězů kvalifikace je teď v euforii i 190. tým W factore:))) Naopak 191. IQtIQ přišel o jisté místo jen o pár minut:( Jsem docela zvědavý, kolik týmů to ještě vyřeší za těch 24 hodin do konce kvalifikace. Zatím to vypadá, že šance být vylosován by mohla být docela slušná... |
Oni IQtIQ měli smůlu, že byli vyhozeni z informatiky, kde zrovna odeslali řešení 3. série a test už nestihli.
Kdežto W factor negative měl jednoho člena doma...
Ti, co mají třetí a nemají čtvrtou, spíš nechtějí do terénu, protože by to jinak bylo opravdu extrémní selhání.
Aleš
Naposledy upravil Chlýftým rypák dne čt. říjen 06, 2005 19:59, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
La Kukarača
|
Zaslal: st. říjen 05, 2005 10:00 Předmět: |
|
|
Zatimnevim se nakonec kvalifikovali aspoň do losování, takže to nevypadá úplně jako úmysl ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Šlamastyka
|
Zaslal: st. říjen 05, 2005 11:57 Předmět: Kdy bude losování? |
|
|
Kdy bude losování? Lomcuje mnou nedočkavost |
|
Návrat nahoru |