Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
Zlí unolidé
|
Zaslal: čt. listopad 01, 2007 14:06 Předmět: přenechám tým |
|
|
z organizacnich duvodu (jeden funkcni clovek v tymu) prenecham kvalifikovany, zaplaceny a hrajici tym, info na jabber/email jan.vojir@gmail.com, kdyz se nikdo neozve pred pulnoci tak ho odregistruju |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tatarkový klub
|
Zaslal: pá. listopad 02, 2007 09:16 Předmět: |
|
|
Promiň, ale tohle mi nepřipadá zrovna košér. Mnohem férovější by podle mě bylo odregistrovat se hned, kdy vím, že náš tým hrát nebude a napsat orgům, aby mohli co nejrychleji kontaktovat náhradníka, který je na řadě...
Inka |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zlí unolidé
|
Zaslal: pá. listopad 02, 2007 10:21 Předmět: |
|
|
Tatarkový klub napsal: |
Promiň, ale tohle mi nepřipadá zrovna košér. Mnohem férovější by podle mě bylo odregistrovat se hned, kdy vím, že náš tým hrát nebude a napsat orgům, aby mohli co nejrychleji kontaktovat náhradníka, který je na řadě...
Inka |
ne ze bych tuto reakci necekal
takze situace se ma tak - tym jsem prenechal a novy tym me za odmenu draftoval
takto nove vznikly tym stale obsahuje clena ktery udelal temer sam kvalifikaci, jen se vymenil zbytek tymu a trochu upravil nazev
omlouvam se za zavadejici "prenecham tym", spravneji by bylo "shanim nove cleny tymu a kdyz vas bude malo, pujdu s vama" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zlí unolidé
|
Zaslal: pá. listopad 02, 2007 10:24 Předmět: |
|
|
navic smazanim tymu by se docililo situace ze nepujde nikdo, jeste predevirem mel tym pet clenu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tatarkový klub
|
Zaslal: pá. listopad 02, 2007 13:14 Předmět: |
|
|
Aha, tak to pardon, nepochopila jsem z toho, že půjdeš s nimi. "Přenechat tým" asi opravdu bylo zavádějící. Stejně je to ale zajímavá situace Inka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|