Autor |
Zpráva |
Athaj Organizátor
|
Zaslal: so. listopad 07, 2009 07:38 Předmět: Stanoviště #15 - Přepad poldru |
|
|
Diskuse k šifře... |
|
Návrat nahoru |
|
|
TJ Balvan Praha
|
Zaslal: ne. listopad 08, 2009 18:17 Předmět: |
|
|
Ble. Po tom všem mokru tohle. Ještě, že jsem tam nelezl já. Představa sundávání zablácených bot a opětného obouvání při současném opadávání bláta z fuseklí, to vše za dohledu střílejících myslivců (jeden bažant dostal zásah cca 8 metrů ode mne), mě nenaplňuje pozitivními pocity. A jako bonus kolega v kanále potkal potkana.
Samotný princip triviální. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jeníčci
|
Zaslal: út. listopad 10, 2009 13:01 Předmět: |
|
|
Wow! Kanál jsem si užil rovnou dvakrát - poprvé jsem nastavil mobil omylem na snímání pohybu, a tak jsme měli snímky v příliš malém rozlišení
Mám tedy výhrady k těm levým/pravým rukám. Za prvé, semafor se standardně signalizuje s vlaječkami, takže orientace dlaní nehraje roli (my to proto od začátku interpretovali jako symbol pravé a levé ruky). Za druhé, i když jsem si zkusil signalizovat jen rukama, připadalo mi přirozené natočit ruce jak dlaní, tak hřbetem k pozorovateli.
Robert-Antonio
PS:
Marwin (na adresu okolních střílejících myslivců): "Já fakt nechápu, jak se někdo může bavit takovýmhle způsobem!"
Robert: "Myslím že tihle pánové si myslí totéž o nás." |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ústřední topení
|
Zaslal: út. listopad 10, 2009 13:22 Předmět: |
|
|
Já tam lezl jen jednou a to v botech (představa lezeni do toho potoka bez bot byla výrazně horší než představa mokrých bot). Rozhodně bych nepoužil slova "užil" a pořád mně nenapadá jiná důvod než "drsnější". Holt to chvilku byla víc Pevnost Boyard.
INDEX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jeníčci
|
Zaslal: út. listopad 10, 2009 13:29 Předmět: |
|
|
Ústřední topení napsal: |
(představa lezeni do toho potoka bez bot byla výrazně horší než představa mokrých bot) |
...a to jsi asi neviděl, jak tam lezla Anička z Drahošů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Opravte to
|
Zaslal: ne. listopad 15, 2009 18:58 Předmět: Prava leva |
|
|
Jen mne mate, proč mnohdy měly být přiloženy dvě pravé či dvě levé ruce. Předpokládám ale, že to stejně všichni co nejrychleji zaznamenali a hurá pryč.
Vladan
Naposledy upravil Opravte to dne ne. listopad 15, 2009 22:10, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nočný motýľ
|
Zaslal: ne. listopad 15, 2009 21:52 Předmět: |
|
|
(P)Opravte to: Už sa to tu niekde písalo: Je otázkou, aká poloha ruky je prirodzenejšia, keď prekladáš ruku popred telo (tj. pravou ukazuješ do ľava, alebo naopak). Proste je len obrys ruky, nie je povedané, či je dlaňou k stene, alebo chrbtom k stene. |
|
Návrat nahoru |
|
|