Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou X. - 2008 -> Mapa
Autor Zpráva
Nažerme sa a poďme



Příspěvky: 5

Zaslal: po. listopad 03, 2008 15:06    Předmět: Mapa

Ahojte,
v odporúčanom vybavení som sa dočítal, že by sa nám hodila mapa, ktorá obsahuje veľa rozličných obcí. Je potrebné tieto obce aj vidieť detailne (ulice, kostoly), alebo nám stačí ich poloha. V našej mape (Shocart-Brno okolí Brna 1:20000, 2002) napr. nie sú detailne Rozdrojovice, Ivanovice, Podolí, Sobešice, Jehnice a neviem si veľmi predstaviť mapu, v ktorej by všetky obce boli (to by musela mať dosť veľkú mierku). Existuje taká? Aký má názov? Kde by sa dala zohnať?
Návrat nahoru
Pralinky zvlášť



Příspěvky: 119

Zaslal: po. listopad 03, 2008 15:28    Předmět:

Bodejť. Zvlášť ty Moravské Ivanovice bych viděl jako dost velký problém. Kdo zjistí, kde to je, ať udělá čárku.
Návrat nahoru
tomh
Admin


Příspěvky: 141

Zaslal: po. listopad 03, 2008 15:35    Předmět: Chyba

Obec Moravské Ivanovice opravdu neexistuje, správně mělo být napsáno Brněnské Ivanovice. V autorizované části stránek je to již opraveno, za chybu se omlouváme.
Návrat nahoru
Ivo C.
Organizátor


Příspěvky: 248

Zaslal: po. listopad 03, 2008 15:41    Předmět: Mapa

Moravské - šotek - opraveno, díky za upozornění. Co se týče konkrétní mapy, tak v tuto chvíli neporadím. Určitě by se hodila mapa, kde budou alespoň schematicky ulice. Ta Shockartová mapa by asi měla v kombinaci s podrobnější atlasovou (kde tyhle obce bývají ve velkých detailech) stačit, ale nemám ji před sebou, takže to je jen názor, nikoliv fakt. Každopádně, jak píšeme na netu: je vhodné (nikoliv nutné) ji mít k hladkému průběhu. Tj. pokud budete mít méně vhodnou mapu (atlasovou) + nějaký přehlednější souhrn na jednom kusu, tak jistě konkrétní úkol překonáte i tak (např. si případné rýsování - či něco podobného - rozložíte na více atlasových listů). Přesnější informace o mapě už z nás fakt nedostanete Cool
Návrat nahoru
Nažerme sa a poďme



Příspěvky: 5

Zaslal: po. listopad 03, 2008 19:07    Předmět:

Vďaka, aj tak ste nám pomohli...
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina