Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
La Kukarača
|
Zaslal: st. říjen 10, 2007 07:22 Předmět: Pravidla |
|
|
Jak si mám vykládat následující pravidlo: k přesunům během hry je možné použít pouze vlastního těla a městské hromadné dopravy. Není-li v samotné hře uvedeno jinak, jsou ostatní druhy transportu zakázány (např. autostop, kolo, kolečkové brusle, vlak).?
Tedy co je a co není MHD - jestli jen linky 1 až 99 v zónách 100 a 101, nebo všechny linky v těchto zónách (pak proč ne vlak?), nebo naopak linky 1 až 99 v celém rozsahu ... ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
The Pláky
|
Zaslal: st. říjen 10, 2007 11:58 Předmět: |
|
|
já bych to myslím, nebrala tak doslovně. já to chápu tak, že můžu použít vše, co mě nezvýhodňuje před ostatníma. Třeba vlakem se dá na šalinkartu do zón 100 a 101 dojet myslím až do Bílovic... takže bych to brala v tomto případě jako povolený. Nebo se pletu? Si myslim, žeby mělo být celkem jedno, jestli jedu z nádraží do Kr. pole šalinou nebo vlakem. Já teda preferuju šalinu, protože jezdí častěji, ale z principu mě přijde, že je to jedno.
Stejnak se ale po městské části ze začátku jezdí (či chodí - pokud je to opravdu blízko), pak se spíš chodí, protože MHDčko už tolik nejezdí a v terénu se obvykle chodí, protože než by ti jel nějakej vlak tak se většinou dost načekáš a navíc je zastávka daleko a tak vůbec... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: st. říjen 10, 2007 17:02 Předmět: |
|
|
MHD - rozumějme tu síť, na kterou platí běžná šalinkarta (tj. včetně vlaku začleněného do sítě MHD). |
|
Návrat nahoru |
|
|
VHRS
|
Zaslal: po. říjen 15, 2007 19:30 Předmět: |
|
|
The Pláky napsal: |
já bych to myslím, nebrala tak doslovně. já to chápu tak, že můžu použít vše, co mě nezvýhodňuje před ostatníma. Třeba vlakem se dá na šalinkartu do zón 100 a 101 dojet myslím až do Bílovic... |
Bacha! Bilovice uz sou zona 215, tam obyc. salinkarta neplati. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nočný motýľ
|
Zaslal: so. říjen 27, 2007 19:58 Předmět: diera v pravidlach? |
|
|
napadlo mi v suvislosti s "kauzou" tymu "Teď jsme přišli", ze pravidla nijak neriesia pripad, ked by jeden clovek bol clenom viacerych tymov ja len, ze potom by sa veeelmi tazko posudzovalo jak a kde pomaha a podobne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: so. říjen 27, 2007 22:16 Předmět: |
|
|
Zdá se mi téměř zbytečné na toto reagovat, nicméně v pravidlech jasně stojí:
"Jakákoliv mezi-týmová spolupráce při řešení zpráv je zakázána." Což evidentně řeší i tuto (zcela absurdní) situaci! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|