Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
Stopaři
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 14:39 Předmět: LUPA |
|
|
Mám dotaz na orgy - doporučujete s sebou lupu. Myslíte, že bude stačit ta, co je standardně na buzole, nebo doporučujete vzít přímo samostatnou lupu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Set Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 14:47 Předmět: |
|
|
Jaj, podobný dotaz už tu byl:).
Z vlákna o kartáčku:
citace: |
Vem si s sebou věci dle libosti. |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Stopaři
|
Zaslal: čt. listopad 05, 2009 15:11 Předmět: |
|
|
Díky, dotaz o kartáčku jsem četl, a i když jsem očekával tuto odpověď, tajně jsem doufal v něco konkrétnějšího |
|
Návrat nahoru |
|
|
Drahoš forever
|
Zaslal: ne. listopad 08, 2009 13:34 Předmět: |
|
|
Môžem vedieť, kde sa mala použiť lupa, nôž? Jediné možné použitie vidím na šifre zubná pasta, kde sa lupou prečítal ten text zloženia na zubnej paste a nožom sa zubná pasta celá otvorila.. Ale neviem, či je to orgovny zamýšľané použitie.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Trosečníci
|
Zaslal: st. listopad 11, 2009 18:31 Předmět: |
|
|
Pridavam se k dotazu Drahosu...
Pro normalniho cloveka je slozeni pasty v pohode citelne, ti kdo maji problem, beztak nosi patricne vybavani.
A kudlu si beru na kazdou sifrovacku, hodit se muze vzdy. Tady pri tom upozorneni jsem spis cekal, ze budem rezat nejaky decimetr krychlovy tvrzeneho plastu a uvnitr treba neco najdem....
Gimli2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Set Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 12, 2009 00:14 Předmět: |
|
|
Drahoš forever napsal: |
Môžem vedieť, kde sa mala použiť lupa, nôž? Jediné možné použitie vidím na šifre zubná pasta, kde sa lupou prečítal ten text zloženia na zubnej paste a nožom sa zubná pasta celá otvorila.. Ale neviem, či je to orgovny zamýšľané použitie.. |
Ano, to je ono. Lupa tedy spíše na čtení malých písmen na papírcích v pastě. A nůž na otevření pasty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|