Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
coredump
|
Zaslal: st. listopad 05, 2008 15:25 Předmět: Co je planovaci kalendar? |
|
|
Mame v tymu rozpory ohledne toho, co se rozumi pod pojmem "Planovaci kalendar" - jedna cast tvrdi ze je to karticka (jedna stranka) kde je o neco vic informaci nez na beznem kartickovem kalendari, druha cast tvrdi ze je to takovy ten blok, kde je dvoustranka na tyden nebo na dva dny.
Muzou organizatori upresnit?
-Yenya, coredump |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: st. listopad 05, 2008 16:35 Předmět: |
|
|
Ahoj, je mi líto, upřesnit to nemohu, resp. buď to ještě vyvěsíme přímo na titulní stránce (aby to bylo fér), nebo necháme týmy tápat. Výraz nebyl zvolen šťastně, přiznáváme - protože i v týmu TMOU pod tímto termínem rozumněl každý něco jiného. A zjistili jsme to až po vyvěšení závěrečného infa. Takže vezměte raději všechno:)
Každopádně to není nijak fatální záležitost, která by způsobila stop (či výrazné zdržení) v postupu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
tomh Admin
|
Zaslal: st. listopad 05, 2008 19:09 Předmět: email |
|
|
Právě jsem poslal všem týmům tuto upřesňující informaci:
kód: |
Milí účastníci,
posíláme vám poslední upřesnění k vybavení:
Vzhledem k nešťastně zvolenému výrazu plánovací kalendář (na který se již ptá jeden tým v diskusi) přidáváme upřesnění. Myslíme tím například běžný diář, který obsahuje přehledný kalendář a různé další informace.
Doufáme, že vám tímto nezpůsobíme komplikace.
Vaši Orgové Tmou |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FIMAN±
|
Zaslal: st. listopad 05, 2008 23:52 Předmět: |
|
|
Aha, nás teda nenapadlo nad tím spekulovat. "Plánovací kalendář" je terminus technikus = tabulkový přehled pracovních dní, volna a svátků s mezisoučty pracovních hodin apod. po měsícíh, kvartálech atd. Díky za upozornění na změnu.
(Spíš by mě zajímalo, jestli teda to pravítko má být fakt průhledné nebo nemusí )
Izmi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Borci v uvozovkách
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 01:26 Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si email a myslel, že tady najdu nějaké vysvětlení.
Dovedu si představit pracovní kalendář (což tady někdo přede mnou označil za plánovací kalendář), který obsahuje součty pracovních hodin a dní a pracovní diář, což je takový ten blok, kam se dá ke každému dni (týdnu) zapisovat. Nevím co myslí autoři tím "nějaké informace navíc". Normální pracovní diář může obsahovat jen jména a státní svátky, což oproti "neplánovacímu" kalendáři, žádná informace navíc není, případně, měl jsem kdysi pracovní diář, který obsahoval ke každému týdnu nějaký citát - pochybuji, že tohle si autoři představovali.
Plánovat se dá v diáři, na stolním nebo nástěnném kalendáři.
Možná by stálo zato, napsat, co si máme vzít, a ne co si orgové *představují*, že si vezmeme. Snažit se pochopit, co si orgové představovali, že si představím je celkem fuška.
Richard |
|
Návrat nahoru |
|
|
Radek Pelánek Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 10:15 Předmět: |
|
|
Borci v uvozovkách napsal: |
Snažit se pochopit, co si orgové představovali, že si představím je celkem fuška. |
Org R: A bude to jenom horší ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 10:21 Předmět: |
|
|
Borci v uvozovkách napsal: |
Snažit se pochopit, co si orgové představovali, že si představím je celkem fuška.
Richard |
A já dodávám, že o tom to luštění právě je Nicméně současná definice je zcela dostačující A jak bylo psané výše: jde o absolutní detail. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 10:23 Předmět: |
|
|
FIMAN± napsal: |
Aha, nás teda nenapadlo nad tím spekulovat. "Plánovací kalendář" je terminus technikus = tabulkový přehled pracovních dní, volna a svátků s mezisoučty pracovních hodin apod. po měsícíh, kvartálech atd. Díky za upozornění na změnu.
(Spíš by mě zajímalo, jestli teda to pravítko má být fakt průhledné nebo nemusí )
Izmi |
Je to tak. A já to nevěděl - vždycky jsem jako plánovací kalendář označoval celý diář... Proto ten dodatek... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Arciškvarci
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 10:36 Předmět: |
|
|
Souhlasim s FIMANem, ze Planovaci kalendar je presne oznaceni dane tabulky roku s konkretnimi udaji o pracovni dobe apod. Tento jsme doposud meli na hru pripraveny.
Nyni tedy doslo ke zmene. Pokud orgove mysli bezny diar, vyvstava zde nekolik otazek ohledne toho, co je, jak vypada a co obsahuje "bezny diar". Jen tak mimochodem me napadlo, zda jde o bezny cesky diar nebo nejaky bezny univerzalni svetovy diar.
Mozna by stalo za to, toto jeste trochu upresnit, pokud opravdu zalezi vyreseni nejake sifry nebo postupu na teto pomucce a bez ni se tym nehne. Toto je na zvazeni orgu.
Martin |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hlavou proti zdi
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 12:29 Předmět: |
|
|
A co na to Jan Tleskač?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: čt. listopad 06, 2008 12:31 Předmět: |
|
|
Arciškvarci napsal: |
Souhlasim s FIMANem, ze Planovaci kalendar je presne oznaceni dane tabulky roku s konkretnimi udaji o pracovni dobe apod. Tento jsme doposud meli na hru pripraveny.
Nyni tedy doslo ke zmene. Pokud orgove mysli bezny diar, vyvstava zde nekolik otazek ohledne toho, co je, jak vypada a co obsahuje "bezny diar". Jen tak mimochodem me napadlo, zda jde o bezny cesky diar nebo nejaky bezny univerzalni svetovy diar.
Mozna by stalo za to, toto jeste trochu upresnit, pokud opravdu zalezi vyreseni nejake sifry nebo postupu na teto pomucce a bez ni se tym nehne. Toto je na zvazeni orgu.
Martin |
Kdybychom mínili nějaký speciální (univerzální světový), nebyl by to běžný. A to, že jde o marginálii, na které žádný tým viset nezůstane, píšu už potřetí. Prosím, téma diáře uzavřeme - jsem přesvědčen, že téměř všechny týmy v tuhle chvíli budou mít tu správnou pomůcku - a ti, co ne, se bez ní poměrně snadno obejdou (např. přes přítele na telefonu, že). Upřesňovat prostě více nemůžeme, neboť by pak už by konkrétní šifra ztratila svůj smysl. A fakt se na to neupínejte, je to jedna z nejméně důležitých věcí v celém seznamu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|