Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
Krles
|
Zaslal: út. listopad 01, 2005 09:09 Předmět: Taky se mi nelibi zavirani stanovist |
|
|
Ahojte,
nove pravidlo o zavirani stanovist se mi taky nelibi. I kdyz budu mit velke zpozdeni a nebudu mit sanci vyhrat, preci jen si chci uzit co nejvic stanovist. I kdybych mel skoncit na desitce. Obzvlast v kombinaci s moznosti, ze hra nemusi skoncit v poledne ale pozdeji.
vorel prudivy
aquila perurus |
|
Návrat nahoru |
|
|
TJ Balvan Praha
|
Zaslal: st. listopad 02, 2005 10:58 Předmět: Re: Taky se mi nelibi zavirani stanovist |
|
|
Krles napsal: |
Ahojte,
nove pravidlo o zavirani stanovist se mi taky nelibi. I kdyz budu mit velke zpozdeni a nebudu mit sanci vyhrat, preci jen si chci uzit co nejvic stanovist. I kdybych mel skoncit na desitce. Obzvlast v kombinaci s moznosti, ze hra nemusi skoncit v poledne ale pozdeji.
vorel prudivy
aquila perurus |
Mám dojem, že to bude mít nějaký hlubší důvod, než jen mučit týmy dalším časovým limitem. Co když například (na hodně absurdní příklad) bude stanoviště uvnitř budovy radnice a v 8.00 začínají úřední hodiny? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Černý racek
|
Zaslal: čt. listopad 03, 2005 09:42 Předmět: |
|
|
Ja za tímhle pravidlem čekám nějakou extrémní vychytávku (nejlépe spojenou s šátkem pro každého člena týmu) a těším se na ni jako malej racek :) Teda za předpokladu, že k ní dojdem včas...
O. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
|