Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 5. - 2003 -> Polepsit se
Autor Zpráva
R.A.
Anonymní



Zaslal: čt. září 30, 2004 14:58    Předmět: Polepsit se

Evil or Very Mad Myslim, ze tmou 5 bylo trochu prehnane i kdyz jsme se dostali k vrcholove knize. Reportaz ze ctyrky pekna a dlouha akorat, ale co na tom tak dlouho delate netusim. Proc ani po roce neni nic o petce nechapu, dobre pi#SETe, ze dokonce zari tak aspon to splnite, mate jeste 8 hodin.
Návrat nahoru
Anonymní




Zaslal: pá. říjen 01, 2004 10:19    Předmět: Vysvětlení

Ahoj. K relativně dlouhé době vystavení reportáží. Reportáže z TMOU 1 až TMOU 3 jsem psal ještě v dobách na škole. Do vánoc příslušného roku byly. Od okamžiku nástupu do zaměstní většiny členů týmu je volného času míň. Hlavně však všichni z nás nedělají jenom TMOU, ale spoustu dalších zajímavých akcí. Více na www.instruktori.cz.
Dalším faktorem bylo, že jsme připravovali zcela novou podobu webu, což samo o sobě zabralo dost času a hlavně jsme tak zveřejnění reportáží načasovali až na teď.
Počítám s tím, že reportáž z TMOU 6 bude už vzhledem k vyladění všech okolností vystavena mnohem rychleji.
Návrat nahoru
R.A.
Anonymní



Zaslal: po. říjen 04, 2004 15:30    Předmět: Díky

Reportáž z pětky opět pěkná, ale když už jsem takový rýpal, uvítal bych vysvětlení registračních šifer (stačí kromě první na tu jsme se tam dostali Wink ) a taky ofocení vrcholové knihy obdobně jako u IV (aby jsme se mohli pochlubit, že jsme tam zase) a taky si nemyslím, že tam došlo 10 týmů do 12. Už si to moc nepomatuju, ale tak do 14hod 4 týmy to by možná šlo. Vím o svém tehdejším komentáři, tak ho kdyžtak nějak umažte Laughing Snad budeme v lepším rozpoložení po VI. Mnoho zdaru a co nejméně naštvaných účastníků letos i v dalších letech čau.
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina