Archiv
Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
|
Autor |
Zpráva |
Vlhká jáma
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Da Vinci
|
Zaslal: st. listopad 02, 2011 11:00 Předmět: Jízdenka |
|
|
Kdyžtak zauvažujte, zda nevyjde výhodněji SporoTiket... myslím, že by měl být výhodnější téměř určitě (a jde kombinovat s In-Kartou, kdo má - pak je to ještě výhodnější - a není vázaný na konkrétní vlak), jen je vhodné koupit ho co nejdříve... ale i kdybyste už nestihli II. úroveň, tak, co jsem teď počítal, by skupinovka byla výhodnější až od čtrnácti osob. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vlhká jáma
|
Zaslal: st. listopad 02, 2011 11:38 Předmět: Re: Jízdenka |
|
|
Da Vinci napsal: |
Kdyžtak zauvažujte, zda nevyjde výhodněji SporoTiket... myslím, že by měl být výhodnější téměř určitě (a jde kombinovat s In-Kartou, kdo má - pak je to ještě výhodnější - a není vázaný na konkrétní vlak), jen je vhodné koupit ho co nejdříve... ale i kdybyste už nestihli II. úroveň, tak, co jsem teď počítal, by skupinovka byla výhodnější až od čtrnácti osob. |
Počítal jsem. Nejlevnější Sporotiket na ty dva vlaky je za 190, s In-kartou za 170, jestli to dobře chápu. Pak je ještě ČD Promo za 200. Skupinovka je ale levnější, zvlášť při obvyklých 60+ lidech. Navíc je s ní větší zábava
D. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chlýftým rypák
|
Zaslal: st. listopad 02, 2011 12:25 Předmět: |
|
|
Já pojedu taky (12.36), ale lístek budu mít vlastní.
Aleš |
|
Návrat nahoru |
|
|
Da Vinci
|
Zaslal: st. listopad 02, 2011 12:35 Předmět: Re: Jízdenka |
|
|
Vlhká jáma napsal: |
Da Vinci napsal: |
Počítal jsem. Nejlevnější Sporotiket na ty dva vlaky je za 190, s In-kartou za 170, jestli to dobře chápu. Pak je ještě ČD Promo za 200. Skupinovka je ale levnější, zvlášť při obvyklých 60+ lidech. Navíc je s ní větší zábava
D. |
Nj, máš pravdu, ta levnější kategorie je už vyprodaná (a navíc jsem si pamatoval tu posloupnost s IN-kartou místo té bez ní ). Každopádně ale, jak je to s cestami zpět, tam jsem se seskupováním ještě nesetkal (ale možná jen proto, že jsme po něm nepátrali)? Tam jsou ještě jízdenky z té druhé kategorie a ta by byla pro skupinky menší osmi osob výhodnější. Na druhou stranu ty rozdíly jsou asi natolik malé (cca. 10,-), že to nemá cenu řešit (pokud pojede celý tým - bráno jako pět lidí - dohromady) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Černý racek
|
Zaslal: čt. listopad 03, 2011 11:49 Předmět: Nabídka - Lístek s místenkou! |
|
|
Zkusili jsme letos na tu hromadku i s celou zábavou vyzrát a koupili jsme si předem 5 lístků s místenkami. Ale ouha, choroba zařádila a jedeme jen 4 (náhradníka už jsme sehnali, ale nestíhá vlak).
Nabízíme tedy lístek s místenkou v kupé s námi. Do vlaku 12.36 (Fibich) z Prahy.
Peníze stejné jako za tu hromadku - 165 Kč. Nenápadný půvab buržoazie spojený s pozorováním obvyklých 60+ lidí na chodbách je v ceně.
pište na ondrej.smejkal na gmailu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Černý racek
|
Zaslal: pá. listopad 04, 2011 07:50 Předmět: |
|
|
(místenka udána) |
|