Autor |
Zpráva |
Pralinky zvlášť
|
Zaslal: pá. listopad 19, 2010 10:40 Předmět: Fotky - Tmou 12 |
|
|
Mam skromný dotaz - plánuje se doplnění fotogalerie i o fotky z letošní Tmou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: pá. listopad 19, 2010 10:58 Předmět: |
|
|
Jo. Na vině jsem já - fotky do fotogalerie jsem vybral a upravil už před týdnem, ale pak jsem měl fofry v práci a neposlal jsem je dál. Každopádně se lze v rámci oficiální galerie těšit na cca 100 nejlepších záběrů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinky zvlášť
|
Zaslal: pá. listopad 19, 2010 11:26 Předmět: |
|
|
Dekuji za bleskurychle info. Akorat bych dal nekam do zipu i ty mene povedene zabery, at se mame sanci taky nekde najit |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivo C. Organizátor
|
Zaslal: pá. listopad 19, 2010 13:15 Předmět: |
|
|
Pralinky zvlášť napsal: |
Dekuji za bleskurychle info. Akorat bych dal nekam do zipu i ty mene povedene zabery, at se mame sanci taky nekde najit |
No u mě jste na 3 fotkách, které jsem do výběru nedal:) Klidně pošlu mailem. Veřejně se mi to jako balík moc vystavovat nechce - hlavně to vlastně neumím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pralinky zvlášť
|
Zaslal: pá. listopad 19, 2010 14:05 Předmět: |
|
|
Ivo C. napsal: |
Pralinky zvlášť napsal: |
No u mě jste na 3 fotkách, které jsem do výběru nedal:) Klidně pošlu mailem. Veřejně se mi to jako balík moc vystavovat nechce - hlavně to vlastně neumím... |
To mi bylo prave jasne OK - kdyz mi to posles na petr.aulicky@seznam.cz budu vdecen. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Čumáci
|
Zaslal: út. listopad 23, 2010 08:31 Předmět: |
|
|
A dny běží a fotky pořád nikde je to škoda, protože čím víc se akce vzdaluje, tím méně lidí se pak na fotky podívá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martina Organizátor
|
Zaslal: út. listopad 23, 2010 09:09 Předmět: |
|
|
Čumáci napsal: |
A dny běží a fotky pořád nikde je to škoda, protože čím víc se akce vzdaluje, tím méně lidí se pak na fotky podívá... |
No jo, nikde, a to ani nemluvím o skromné organizátorské reportáži, taky rozepsané. Tu už si asi vůbec nikdo nepřečte. Omlouváme se, nějak nás převálcoval netmářský život. Ale všechno bude. |
|
Návrat nahoru |
|
|