Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 9. - 2007 -> Termin vydani pokynu.
Autor Zpráva
Cojávim



Příspěvky: 4

Zaslal: út. říjen 30, 2007 14:03    Předmět: Termin vydani pokynu.

Mam jen poznamku pro orgy (nebo spis namet).

Vydat posledni informace po vikendu je podle me nesmysl. Napriklad ja kdyz se dozvim o specialnim vybaveni v utery a odjizdel jsem do Brna v nedeli, tak si musim nektere veci z povinneho vybaveni koupit. Neni to zase takovej problem, uznavam, ale pro Vas by taky myslim nebyl problem to vyvesit v sobotu, ne?

Takze jen jako namet k zamysleni..
Diky, Ales
Návrat nahoru
Ivo C.
Organizátor


Příspěvky: 248

Zaslal: út. říjen 30, 2007 14:15    Předmět:

Termín vyvěšení posledního infa byl znám dopředu. Některé věci se, věřte nevěřte, pilují i o posledním víkendu před hrou, takže vyvěsit to třeba v pátek by pro nás opravdu BYL PROBLÉM! A to daleko větší než je pro týmy sehnání řezáku (nic speciálnějšího letos ve výbavě není). Museli bychom vydávat dodatky - a to už je zmatečné...
Návrat nahoru
Jeníčci



Příspěvky: 50

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 22:52    Předmět:

No, bačkory taky nejsou zrovna běžný prvek výbavy. A věřte nevěřte, zatím je nemáme. Vypadá to, že zkusíme, zda nebudou stačit papuče.

Héra
Návrat nahoru
Ivo C.
Organizátor


Příspěvky: 248

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 23:08    Předmět:

Bačkory jsou uvedeny v kolonce "Může se hodit", nikoliv "Povinné vybavení." Což je zásadní rozdíl! Tj. zatímco bez řezáku budete hodně znevýhodnění, bačkory nijak nezpomalí ani nezrychlí Váš postup hrou. BTW je v Praze nějaký rozdíl mezi bačkorami a papučemi? V Brně je to čisté synonymum, takže jestli náhodou nesháníte něco zbytečněSmile))
Návrat nahoru
Jeníčci



Příspěvky: 50

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 23:18    Předmět:

U nás na Valašsku (!!!) jsou bačkory vzadu uzavřená obuv, zatímco papučím pata chybí, mohou mít i otevřenou špičku. Jak je to v Praze, to netuším.

Použil jsi "výbava", nikoliv "povinná výbava". Do výbavy patří vše. IMHO.

Héra
Návrat nahoru
Tykadla



Příspěvky: 57

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 23:32    Předmět:

Pokud vybavení, které "se může hodit", nemá žádný vliv na rychlost postupu týmu, pak je ale naprosto zbytečné, ne? Nějak tomu nerozumím.

Tykadlo Robert
Návrat nahoru
Ivo C.
Organizátor


Příspěvky: 248

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 23:35    Předmět:

Sorry, nějak jsem měl vždycky dojem, že Jeníčci jsou povětšinou z Prahy. Tak tenhle rozdíl jsem neznal. Nicméně tohle vlákno bylo původně o tom, proč nedáváme závěrečné informace dřív - no a to stále platí: protože před víkendem nebyl text závěrečného infa ještě definitivní.
Návrat nahoru
Ivo C.
Organizátor


Příspěvky: 248

Zaslal: čt. listopad 01, 2007 23:43    Předmět:

To Robert: možná jsem to neformuloval přesně. Vybavenní povinné bývá takové, bez něhož se buď neobejdete, nebo poředpokládáme, že výrazně urychlí postup. Tedy budete ho potřebovat skoro určitě. "Může se hodit" je vybavení, které se zkrátka jen může hodit (sakra jak to líp vyjádřit?). Prostě to zároveň znamená, že se taky vůbec hodit nemusí. Je to asi takový rozdíl, jako kdybych uváděl povinné vybavení na trek v horách: povinně je třeba mít dobré boty. A trekové hůlky se můžou hodit - nicméně znám spoustu lidí, kteří s holemi chodí neradi a pomaleji. To je velmi vzdálený příklad, bližší dát nemohu, neboť byste z toho mohli dedukovat nějaké podrobnosti letošní TMOU (ať už správné, či špatné). A proč už nespíte?Smile))
Návrat nahoru
tomh
Admin


Příspěvky: 141

Zaslal: pá. listopad 02, 2007 00:04    Předmět:

Přesně tak!

Jde se spat Smile
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina