Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 9. - 2007 -> Poděkování komunitě
Autor Zpráva
Radek Pelánek
Organizátor


Příspěvky: 44

Zaslal: út. listopad 06, 2007 09:04    Předmět: Poděkování komunitě

Kromě poděkování, která už zazněla - od hráčů organizátorům a od organizátorům hráčům, je na místě myslím ještě jedno - od organizátorů hráčům, či spíše komunitě kolem šifrovacích her jako celku.

Když jsem se nad tím včera zamyslel, tak mi přišlo, že se tu vyvinula komunita, ve které fungují mnohé ne úplně běžné věci.... drtivá většina týmů dodržuje při hře morální pravidla, která jsou nekontrolovatelná... vysoká míra poctivosti (ztráty a nálezy fungují naprosto samozřejmě a živelně, v cíli byly stovky lidí, nikoho moc nenapadlo hlídat si svoje věci a nic se neztratilo)... pomáhají nám desítky lidí jen tak z dobré vůle... s testováním šifer můžeme důvěřovat lidem, které vůbec neznáme....

Po kvalifikaci jsme upozornili na to, kdy morální pravidla nefungovala a tým švindloval. Myslím, že bychom však také měli poděkovat, když vše funguje. Takže díky!

Radek

PS Nechci být idealista a tvářit se, že vše je optimální. Ale myslím, že ve srovnání s průměrem naší společnosti, si tato komunita zaslouží ocenění.
Návrat nahoru
Kdo je tu nejstarší



Příspěvky: 10

Zaslal: út. listopad 06, 2007 09:59    Předmět:

To teda v každém případě. Já z pohledu trošku jiné generace než je většina hrajících musím říct, že jsem překvapena, kolik je lidí, co nechtějí ležet a utelevize nebo vymatet diskotéky a místo toho jdou dobrovolně na něco tak ujetého, jako je Tmou. Naplňuje mě to optimismem.
Mimochodem Radku, někde tu je vlákno o té knížce, ale když už píšu tady, tak to dám sem - díky za to, bylo to zajímavé počtení a určitě nám to pomohlo ke zvýšení úrovně našeho týmu. Hana B.
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina