Obsah fóra TMOU! Archiv


Máš IQ > 150??? Tak to ti stačit nebude...
   Obsah fóra TMOU! -> Tmou 14. - 2012 -> #2/# 6 LUMP (Zákaznická linka)
Autor Zpráva
Organizátor
Organizátor


Příspěvky: 20

Zaslal: so. listopad 03, 2012 15:22    Předmět: #2/# 6 LUMP (Zákaznická linka)

Diskuze k šifře #2/# 6 LUMP (Zákaznická linka)
Návrat nahoru
Borci v uvozovkách



Příspěvky: 82

Zaslal: so. listopad 03, 2012 16:58    Předmět:

Další šifra, u které jsme se všichni skvěle pobavili! Hlavně nad obratem "pokud se chcete zeptat na pár naivních otázek" neboli "Proč máš tak velké uši"... Laughing

Na stopu řešení nás přivedlo, když jsme se zorientovali na klávesnici telefonu, zkoušeli zadat TMOU a vyšlo nám, že si přejeme dát do zavazadla bábovku a lesní kvítí. Ještě chvilku trvalo, než nám docvaklo, že můžeme nejdřív dát do košíčku bábovičku, pak teprv pokecat s vlkem (navázat konverzaci se zvířetem Very Happy ) a teprve potom dát do košíčku lesní kvítí.

Katku ještě u snědení jablka a hada napadla Sněhurka, naštěstí nic dalšího na jinou pohádku neukazovalo.

Super nápad!
Dana
Návrat nahoru
404 Not Found



Příspěvky: 4

Zaslal: ne. listopad 04, 2012 14:32    Předmět:

citace:
Katku ještě u snědení jablka a hada napadla Sněhurka, naštěstí nic dalšího na jinou pohádku neukazovalo.


Nás náhodou tiež napadla Snehulienka! Neukazovalo na ňu len zjedenie jablka ale aj otrávenie jedom, spadnutie do priepasti (tam na konci Snehulienky spadla tá zlá kráľovná) a myslím že ešte niečo... Ale na Karkulku tam toho sedelo omnoho viac (a navyše sa šifra nachádzala na ČERVENOM kopci) tak sme sa nakoniec chytili len Karkulky.
Návrat nahoru
Vnoučátka



Příspěvky: 4

Zaslal: ne. listopad 04, 2012 16:51    Předmět:

404 Not Found napsal:
Nás náhodou tiež napadla Snehulienka! Neukazovalo na ňu len zjedenie jablka ale aj otrávenie jedom, spadnutie do priepasti (tam na konci Snehulienky spadla tá zlá kráľovná) a myslím že ešte niečo...


Nápodobně. A dál se tam jedl had, což mi připomnělo Zlatovlásku a tuším ještě něco tam bylo. Mě to ale pomohlo, díky těmto dalším činnostem mě vůbec napadly pohádky a pak už jsme z nich jen vybrali tu Karkulku..
Návrat nahoru
Divize nulou



Příspěvky: 40

Zaslal: ne. listopad 04, 2012 20:50    Předmět:

Nápodobně Smile Po objevu nelinearity jsme si mimo jiné říkali: "aha, a teď dostaneme znova tu zákaznickou linku, ale tentokrát v tom budeme hledat tu Sněhurku" Smile)
Návrat nahoru
Freezy Bee



Příspěvky: 73

Zaslal: po. listopad 05, 2012 11:19    Předmět:

Taky jsme Sněhurkovali a Zlatovláskovali (snědený had) - čekali jsme, že z toho ještě vypadne aspoň slovo "letohrádek" nebo "pavilon", naštěstí tam toho bylo z jiných pohádek žalostně málo.

Díky, pro mě osobně první výrazný highlight letošního ročníku (spolu s drátem, který jsme řešili v podstatě ve stejnou dobu).
Návrat nahoru
Úsměv krále Miroslava



Příspěvky: 24

Zaslal: út. listopad 06, 2012 09:45    Předmět: Nerozhodná děvčata

I my jsme tam našli nerozhodných děvčat více. Vedle Karkulky, Sněhurky a Zlatovlásky jsme ještě zvažovali Jeníčkovu Mařenku... Evidentně máme v těch pohádkách trochu mezery. Vyšlo nám MORSKYCH ITV. Naštěstí stačilo přeskládat... Embarassed

Dan
Návrat nahoru
Časy uváděny v GMT + 1 hodina