Logo Tmou 4


Závěr

Cíl hry - hřiště Útěchov

Bez dechu jsme s Feekem vběhli na útěchovské hřiště. Ani jsme si nestihli vynadat co blbneme, když tým Fiman+ přiběhl za námi. Tentokrát už heslo uznáváme a gratulujeme jim k vítězství. Je přesně 7:40. K našemu překvapení v závěsu za prvním týmem přibíhá další tým Who cares? K vítězství jim scházeli pouhé 2 minuty.

Fimani nám hned svým charakteristickým způsobem začínají sdělovat, kde jsme to všude tentokrát pos..., ale nemáme to těm klukům za zlé, je to takový jejich způsob komunikace a nakonec některé z jejich podnětů nejsou špatné. Dokonce poté odjíždějí s Feekem vyprostit naše auto, které zapadlo v polích někde mezi stanovišti 9 a 10.

TMOU 4 se tak pomalu blíží ke konci. Přicházejí další účastníci. Všechny úspěšné se snažíme sepisovat do výsledkové listiny (jestli jsme v tom mumraji na někoho zapomněli, tak nám napište). Přicházejí i týmy, které neprošli celou trasu, ale chtějí se dozvědět, kde udělali chybu. Všichni pak zvědavě poslouchají náš popis správného postupu.

Do 12 hodin, kdy jsme útěchovské hřiště definitivně opustili, jsem si na výsledkovou listinu zapsal 28 týmů. Gratulujeme.

Přijíždí Feek s vyproštěným autem a nakonec za námi přijíždí dokonce i Marťas, který se dal trochu do pořádku. Takže dokonalý happy end, ostatně jako vždycky :o)

Pojďte na TMOU 5.



Zpět