Stanoviště č.1

Velodrom

Všechna zadání TMOU 10 jsou přístupná ke stažení ve formátu PDF: Všechna zadání TMOU 10 - Zip soubor [21 MB].

Na úvodním stanovišti dostal tým při registraci obálku s první šifrou a pokyny jak ji po začátku hry luštit. Dále obdržel propagační leták Instruktrů Brno (strana 1 a strana 2), Stop obálku, Kartu týmu pro záznam průchodu hrou a Průkazku týmu se svým jménem pro snažší identifikaci týmu při vyzvedávání dalších vydávaných šifer.

TMOU 10 - zadani ulohy 1

V pět hodin a pět minut vběhl na stadión první štafetový běžec s ohněm TMOU. Několik dalších běžců si pochodeň předalo až byl nakonec oheň slavnostně zhašen v kýblu.

Poté následoval pochod s vlajkou TMOU - novým putovním artefaktem, který takto měli možnost, alespoň symbolicky, na chvíli vlastnit všechny dosavadní vítězné týmy.

Následovala slavnostní přísaha, živá verze hymny TMOU a 10. ročník byl oficiálně prohlášen za zahájený.

V obálce týmy nalezli šifrové schéma, 4 listy s šiframi a reklamní propisku od firmy Honeywell.

TMOU 10 - zadani ulohy 1-0

TMOU 10 - zadani ulohy 1-1
TMOU 10 - zadani ulohy 1-2
TMOU 10 - zadani ulohy 1-3
TMOU 10 - zadani ulohy 1-4

Následně se na ploše začala odehrávat série představení, scének a výjevů, které obsahovaly nápovědy nebo principy řešení vlastních šifer, to vše komentované a uváděné do patřičných souvislostí.

Po vyluštění správného centrálního hesla schématu a jeho kontrole u organizátora si tým oběhl stadión s vlajkou a dostal lísteček s popisem cesty k stanovišti č. 2.

Zadání šifry v PDF zde:



  Řešení  Následující >>

 S1. -  S2. -  S2a. -  S3. -  S3a. -  S4. -  S4a. -  S5. -  S5a. -  S6. -  S7. -  S8. -  S9. -  S10. -  S11. -  S12. -  S13. -  S14. -  S15. -  S16.