Registrace a doregistrace

V letošním jubilejním X. ročníku TMOU jsme pro vás připravili malý dárek. TMOU X bude Open, tedy nebude kvalifikace a do vlastní hry bude povolen vstup všem týmům, které se včas zvládnou zaregistrovat a zaplatit registrační poplatek.

Registrace bude mít dvě části. Nejprve bude celý červen probíhat neomezená registrace, během které se může zaregistrovat libovolný počet týmů. V září poté proběhne doregistrace, která však už bude omezená na dopředu známý menší počet míst.

Dvě kola registrace mají jednoduchý účel, chceme pro vás připravit skvělou hru, kterou však musíme dimenzovat na skutečný počet týmů. Proto je zapotřebí, aby se všichni, jež mají zájem doopravdy hrát, zaregistrovali v prvním neomezeném kole registrace. Tím získáme řádový přehled počtu týmů, na který budeme hru dimenzovat.

Druhé kolo registrace bude probíhat od pondělí 22. září 0:00 do pátku 26. září 23:59. Toto kolo doregistrace umožní týmům, jež by z nějakého důvodu zmeškaly první kolo, aby se ještě doregistrovaly. Hry se bude moci zúčastnit celkem 500 týmů.