TMOU 15: Divoké karty

Obecné informace

Divokou kartu na letošní ročník může získat až 25 týmů. Tým si zaslouží divokou kartu za mimořádnou chuť zúčastnit se hry, originalitu a nápaditost. Soutěž o divoké karty spočívá ve

vymyšlení a realizování co nejlepší ceny do TMOUBOLY (tomboly TMOU 15), která proběhne v cíli hry.

Specifika

Pod slovem „nejlepší“ se skrývá především originalita a nápaditost, rozhodně by nemělo jít o žádné peníze, zlaté cihly či drahé předměty. Mnohonásobně lepší je něco, co ukáže Váš pozitivní přístup ke hře a smysl pro humor. Něco překvapivého, nečekaného… Cokoliv.

Pokud se nekvalifikujete, budete moci ve své autentizované sekci zadat do pondělí 23. 9. 2013 23:59 Vaši cenu do tomboly a její stručný popis. V případě, že divokou kartu získáte (viz níže), je třeba cenu donést na start hry a tam ji předat organizátorům, aby mohla být do tomboly zařazena. Pokud by byla Vaše cena příliš velká nebo nepřenosná, kontaktujte prosím organizátory a domluvíme se na jiném způsobu předání.

Hodnocení

Všechny kvalifikované týmy budou mít možnost hlasovat pro až tři ceny, které nekvalifikované týmy nabídly do tomboly. V autentizované sekci bude od úterý 24. 9. 2013 do neděle 29. 9. 2013 anonymní seznam všech navržených cen. Prosíme kvalifikované týmy, aby v tomto časovém rozmezí dali svůj hlas ceně, která je pro ně nejzajímavější a nejoriginálnější (zakliknutím dané ceny). Autoři až pětadvaceti nejúspěšnějších cen (tj. všichni, kdo budou mít alespoň o hlas více než cena na 26. pozici) budou odměněni divokou kartou.

Průběh TMOUboly

Ve startovní obálce dostane každý tým jeden lístek do TMOUboly. V cíli (cca půl hodiny po skončení hry, těsně před vyhlášením) pak proběhne krátká TMOUbola, kde budou losováni výherci všech až 25 cen, které dodaly týmy kvalifikované na divokou kartu.

Loading3