TMOU 15: Výsledky Divokých karet

Divoké karty získávají týmy, které od ostatních obdrželi alespoň 4 body, celkem tedy bylo uděleno 26 divokých karet, všem takto kvalifikovaným týmům blahopřejeme a těšíme se na viděnou při hře.

Název ceny
Tým
# Hlasů
Popis ceny
Deka so šifrovaco-pomôckovým vzorom
Héj halo! (1097)
46
Aj vám sa stáva, že zabudnete šifrovacie pomôcky pri regáloch s mliečnymi výrobkami v nonstop Tescu, kde skrývate svoje premrznuté kosti pred krutým severákom? Alebo ste nešťastnou náhodou pri tretej šifre prevrhli otvorenú termosku, čierny čaj premočil celú sčítaciu a odčítaciu tabuľku a vy teraz musíte posúvať písmenká ručne? Zabudnite na všetky podobné nepríjemnosti! Tieto šifrovacie pomôcky sú nie len dažďu a dioptriám odolné, ale dokonca vás aj zahrejú v ťažkých chvíľach a vy sa nebudete musieť chodiť ohrievať do Tesca a teda ich ani nebudete mať kde stratiť. A vôbec, vraví sa, že láska zahrieva - no čo iné milovať, ak nie toto?
T-MOUčník!
Fík tým (374)
28
T-MOUčník! je multifunkční moučník ideální pro hráče Tmou. Jedná se o kakaovo-kávový dort s vysokým obsahem kofeinu a cukru. Poleva je z kvalitní belgické čokolády, ozdobena kávovými zrny, kofeinovými tabletami, bonbóny z hroznového cukru a nápadyvnukujícími mentoskami. Okraj dortu zdobí Morseova abeceda. Nechybí patnáct svíček (zápalky jsou součástí balení). Jako podložka slouží mapa Brna a Okolí v praktickém zalaminovaném provedení. Dort je před mrazem, deštěm, sněhem i mlhou chráněn polystyrenovým obalem (lze demontovat na sedátka, která ocení zejména Tmářky). Je celý zabalen do izotermické fólie (kdyby bylo nejhůře). Výrobek je mrazuvzdorný, voděodolný, rozdělitelný na 3-5 částí a má mimořádnou chUť zúčastnit se hry!
TMOU 14×10^9
@ (227)
27
Noc ve zlínské hvězdárně strávená s dalekohledem a profesionální CCD kamerou pozorováním všeho, co se namane. Vysvětlíme, ukážeme, necháme řídit, ovládat a zkoušet. Dospání ve hvězdárně zajištěno. Čelovky zakázány. Termín podle dohody, v zásadě bez omezení, jasná obloha bez Měsíce podmínkou. Těšíme se :-).
Šifrovací CHLÝFdeštník
Bulva v bidetu (633)
26
Při balení na šifrovací hru se každý občas rozhoduje, zda ta či ona věc v batůžku nezabere příliš mnoho místa. Na které TMOU jste se obešli bez šifrovací pomůcky? A na kolika TMOU jste si v podzimní plískanici říkali, jak by vám bylo dobře pod deštníkem? Ale nosit tolik věcí...

Náš unikátní CHLÝFdeštník - je výhodnou kombinací ochrany před deštěm a šifrovací pomůcky. Když prší, roztáhnete jej nad hlavou, a zvednete-li poté zrak k nebi, spatříte, že v každém z jednotlivých dílků je vepsána užitečná šifrovací pomůcka - braillovo písmo, morseovka, vlajková abeceda a další. Šifrovací pomůcka zůstane díky unikátnímu umístění na rubu deštníku celou dobu v suchu a nehrozí, že by se vám rozmočila či zablátila. Zároveň díky ní šikovně optimalizujete množství věcí, které si s sebou na šifrovačku musíte vzít.
Patero tmářských pětiprstých fusaklí
Mozková buňka (247)
24
Pro každého člena týmu jedny kvalitní černé pětiprsté ponožky s písmeny T M O U ! vyšitými na jednotlivých prstech. Ve tmářských ponožkách můžete například hrát nohama na klavír, živě gestikulovat rukama i nohama, odkládat si při luštění až o 8 pastelek se kterými zrovna nepíšete víc, než při použití klasických ponožek, a zejména se můžete neslyšně plížit Tmou.
Krabička posledního zaTmění
Fast and Curious (1099)
17
"Je temná bezměsíčná noc. Váš tým se po několika hodinách bloudění mokrým lesem plným kopřiv a ostružinového křoví zhroutil na mez, začal oblepovat nohy plné puchýřů a ždímat promočené ponožky. Ta šifra tu přece musí být! Vždyť když člověk vezme zadání, otočí ho vzhůru nohama a šilhá na něj levým okem, tak je tam naprosto jasně vidět silueta hradu Veveří...
Baterie v čelovkách se vybíjejí, do týmu se začíná zakusovat lezavá zima, tma a pochybnosti: "Proč my jsme sem lezli? Proč radši neležíme doma v pelechu...vždyť je to jen několik kilometrů a ve vedlejším údolí jezdí vlak. Rozkladná atmosféra se pomalu šíří a osud týmu vypadá velice bledě, balí batohy a odjíždí k domovu..."

To se ale nemusí stát, pokud si do batohu, jako správní Tmáři přibalíte KPZ - Krabičku Posledního ZaTmění!

Tento převratný vynález vám dodá vše, co v takovéto zoufalé situaci potřebujete - energii, světlo, teplo, dobrou náladu i převratné nápady.

Nevěříte? Vyzkoušejte!

Převratná novinka v tmovém světě obsahuje:
1 ks woodoo panenka org Tmou se sadou barevných špendlíků - když by člověk orga nejraději praštil, ale ten není nikde po ruce
1 ks míč proti trudnomyslnosti - osvědčená tradice, rozveselí i tu nejzasmušilejší povahu
1 ks vtipný tučňáčí převlek - nejenže rozveselí, ale umožní se nenápadně infiltrovat do některých nejmenovaných týmů a získat informace či zmást nepřítele
1 ks masivní zdroj tepla a světla (dodáván buď s vůní citronu či lesa)
1 ks energetická bomba - udrží vás minimálně dalších 20 hodin vzhůru (neručíme ovšem za to, že se nebudete muset nacházet v sedavé poloze)
1 ks instantní buzola - stačí přidat vodu a víte kam!
Maxipolštář s tajemstvím
Ztráty a nálezy (977)
14
Po čem touží tým, který prošel TMOU? Přeci užít si svůj úspěch a SPÁÁÁT! A co by to bylo za spánek bez pořádného polštáře? A teď schválně, kdo z vás mívá takový polštář s sebou? Nabízíme do TMOUBOLY veliký měkoučký polštář v podobě loga !TMOU 15 (na který se s trochou šikovnosti vejdou hlavy celého týmu), skrývající 5 menších překvapení, aby si každý mohl ukrojit svůj díl odměny...
Drink and Drive!
Zázvor Sovič (1057)
13
Alkohol a odvoz domů pro tým, který směnku vyhraje.
Poukaz na hru laserů, svalů i mozků
lamatym (1138)
12
Takovou můžete zažít pouze a jen s naším poukazem! 5 sličných šifrymilujících slečen Vás vyzve na laser game (Laser Arena Brno Jánská). Lehké alterace (vyměnit ženy za sličné muže) není problém B).
To ale není vše! Následovat bude posezení nad pivním mokem, kde pořešíme mnohou šifru (především ze starších ročníků Tmou a leckteré další).
Poukaz tedy zahrnuje jednu laser game pro všechny členy týmu (max. 5) a zajištění 5 protivnic (případně protivníků) ve Vám vyhovujícímm termínu.
Tak na co čekáte? B-)
Šifrovaný Mariáš
Třetí zuby z druhý ruky (708)
12
Sada 32 hracích karet, hodnoty zakódovány 4 rozdílnými šiframi. Ideální na společné dojíždění na šifrovačky.
Taxi TMOU
Lucifer (151)
11
Přemýšleli jsme o tom, co bychom si mi ze všeho nejvíce přáli v cíli TMOU. Dle zkušenosti nám vyšla jediná věc (po vyloučení teplé vany), a proto nabízíme následující výhru do tomboly. Všem členům týmu zajistíme po vyhlášení výsledků TMOU 2013 Ďábelsky rychlou přepravu do jejich domovů.
(v rámci Brna a okolí).
Lucifer

Tmářský adventní kalendář
Jarní únava (221)
11
Limitovaná edice (1 ks) adventního kalendáře s tematikou TMOU. Co okénko, to překvapení.
tPad
STRIX (364)
11
Stává se vám často, že kroutíte hlavou nad složitostí úkolu? Chcete při tom pořád vidět na šifru? Máme pro vás řešení! Osvětlovací rámeček s šifrovacími aplikacemi a klipem na uchycení šifry. Verze 1.0. Handmade.
Schrödingerova bedna s TMOU
Piliny všude okolo (982)
10
Bedna plná tmy. Anebo snad ne? Když ji otevřete, už se to nedozvíte, případná tma bude mrtvá, ale zato získáte 15 artefaktů nezbytných pro vítězství v jakékoli noční šifrovací hře...
TMOU trička
Vířiví adventisté 7. dne Věry Póhlové (511)
10
Trička obsahující názvy všech kvalifikovaných týmů na TMOU 15.
voodoorg panenka
První pokus (207)
10
voodoo panenka orga (postavička Shreka - ogre) v tričku TMOU! se sadou velmi dlouhých a extra ostrých špendlíků
Cryptex
Múzy (973)
9
Cryptex - hračka, která vám prodlouží letošní TMOU!. Nalezněte správné heslo a otevřte tajnou schránku známou z románu Dana Browna. Uvnitř na vás čeká překvapení.
Seznamka - hledám
Holky z naší školky (854)
9
Hledám spřízněnou duši pro krásný večer. Nabízím nevšední zážitek a plné uspokojení. Život je hořkosladký, ale já vás nikdy nezklamu. Jsem čokoládový dort. Zn. Temnější než Tmou.
KPZ (Krabička Proti Záseku)
Žádná zbytečná zátěž (1084)
8
Elegantní a apartní krabička obsahující vše, co potřebujete pro překonání trudnomyslnosti při záseku. Snědl vám pes pomůcky? Laminované pomůcky podepsané vítězi TMOU (pro zvýšení jejich magické síly) jsou tu pro Vás! Došla vám baterka v čelovce? KPZ vám pomůže! Potřebujete v půlce noci povzbudit? V KPZ získáte číslo na naši speciálně zřízenou linku, kde se Vám budeme věnovat! Nemáte náladu luštit a všechno vám přijde nesmyslné? Alkohol, kofein, cukr, KPZ má vše z toho a mnoho dalších překvapení.

Stylizované do černých a žlutých barev TMOU!

Zásek potká každého, ale Vy budete připraveni.
Domácí Tmářská
Jelimani (951)
5
Tekutá verze Tmou v podobě lahve kvalitního (m)ethanolu v limitované edici pro elitní Tmáře s varováním v Braillově písmu: Požitím se může stát celý svět zapeklitou šifrou! Etiketa je vkusně ozdobena vzorcem methanolu.
Sedmicka medu
topude (411)
5
znacka. je fakt dobry! ;)
3D puzzle, které složilo Chucka Norrise
Krvelačné kuny (814)
4
Jak již z názvu vyplývá, toto puzzle nepokořil ani Chuck Norris. Můžete si vybrat ze tří obtížností:
level 1: houska
level 2: rohlík
level 3: pletýnka
Navíc vyrobeno ze 100% recyklovatelných materiálů.
(komponenty: puzzle = strouhanka, šablony = houska, rohlík, pletýnka)
Kočičí maskot
Teoretická Pantomima (1074)
4
Maskot ve tvaru kočky, vyrobé z ponožek ( čistých ). S vyšitým nápisem Tmou 15!. uvnitř kočky, kamínek přinášející štestí v šifrovacích hrách :) ideální použití: maskot týmu
Logaritmický TMOUčník
mes_e^p (112)
4
Sníst, či nesníst – to je, oč tu běží. Podlehnout hladu a vzdát se mapy k pokladu? Náš lahodný desert poplete Vaše chuťové buňky i neurony. Víte už dost, abyste zakrojili pro radost?
Svietiaca doska
Mysteriózne rezance s kakaom (1088)
4
Fluoreskujuca zachodova doska (hadam ani neni co dodat, svieti v tme [ked do nej prejde zo svetla +- nahle])
Večer s šifrovací hvězdou
Společně za ptáka FYKOSáka! (1046)
4
Nabízíme poukázku na strávení jednoho večera s proslulým Alešem Podolníkem, který je jedním ze světově nejzkušenějších hráčů šifrovacích her a stejně tak i dlouholetým organizátorem šifrovacích her.
Kosmická, nejen píseň...
PsychoMatfyz (1139)
3
Kousek, který byl 5.7 roku v kosmu, fólie na zaznamenávání mikrometeoroidů z NASA LDEF http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Duration_Exposure_Facility a jako bonus kus z našeho experimentu ve stratosféře ve výšce téměř 40km nad arktickou Kirunou :)
Marcipánová torta
jotain jälkeen (1096)
3
Vlastnoručne pripravená marcipánová torta s logom tmou a prekvapením vovnútri. Dobrú chuť!
Racionalizátor
Jak se jmenuje tenhle tým? (1110)
3
Poznáte to, keď ste 3 hodiny zaseknutý na šifre, celý zúfalý a návrhy ako ju vyriešiť sú stále šialenejšie. Máme riešenie. Tento ultimátny stroj Vám zabezpečí stimuláciu racionálnych návrhov na riešenie vo Vašom mozgu. Vďaka tomuto stroju budú zúfalé trojhodinové úseky zaseknutia minulosťou.
Tajomstvo TMOU 15
Polomáčané rastlinky (997)
3
Ak dostaneme divokú kartu, vlastnoručne vyrobíme a prinesieme drevenú puzzle skrinku s logom TMOU 15 na jej vonkajšej strane. Skrinka bude navyše vo vnútri obsahovať malé prekvapenie :)
Clobrdo
Claudia DeŠifer (868)
2
kdyz uz sme tmou dohrali hodme sest aby jsme se zahrali...Clobrdo se stamprliky
Kofejnohelma
Da Vinci (115)
2
Ultimátní a praktická pomůcka v podobě helmy, která dobře padne a nejde sundat. Obsahuje zabudovaný držák na kofolu, šálek kávy s brčkem vedoucím přímo do úst, přihrádku na větrové bonbóny a několik popruhů pro snadné přichycení. Splňuje ty nejpřísnější normy a byla testována na dětech.
Nepostradatelná šifrovací zrcátka
E.T. volá domů (1061)
2
Jedná se o exkluzivní sadu pěti kosmetických zrcátek, která jsou ze zadní strany potištěna fragmenty šifrovacích pomůcek, díky čemuž se stávají nepostradatelnou pomůckou každého týmu na šifrovačkách. Nejen, že mohou být používána pro udržování krásného zevnějšku hráčů, ale každý tým jistě uvítá i pomoc s morseovkou či polským křížem, které najde ze zadní strany. Pokud si navíc každý člen týmu vezme jedno zrcátko, bude náš set udržovat tým pohromadě, protože na každém zrcátku je vyobrazena jiná část pomůcek.
Tmářův snář
Rodinní příslušníci a nejbližší přátelé Stephena Hawkinga (725)
2
Také se Vám v posledním týdnu před Tmou zdají divné sny? Nemůžete dospat? Budíte se celí zpocení?

Co to asi znamená? Jaký pro Vás bude aktuální ročník Tmou? Odpovědi na tyto otázky hledejte v našem novém Tmářově snáři.

Tmářův snář je výkladem snů každého Tmáře poslední týden před samotnou hrou. Pokud jste netrpěliví, co Vás na Tmou čeká, je tato výhra určena právě pro Vás!
tmOuBRAZ
Koumáci (265)
2
Originální obraz s tématikou TMOU, (stvořený právě pro tento účel), rozdělený na pět zarámovaných částí. Pohled na něj potěší každého Tmáře v jakémkoli ročním období...
TMOUzelná krabička Blackamore Dew
Prase v lese (1119)
2
Přední světoví obskurologové se vydali na ta nejtemnější místa, aby nasbírali co nejkvalitnější tmu, z níž sedminásobnou fotodestilací vyrobili limitovanou edici tmálenky Blackamore Dew. Základ tvoří tma z gruzínských jeskyň Voronija, která je ovšem ozvláštněna mnoha exotickými příchutěmi tmy: nepropustnou tmou ze dna Mariánského příkopu, nekonečnou temnotou jezera Vostok nebo všeobjímajícím temnem půlnoci polární tmy, sbíraným bezprostředně po auroře borealis. Jako dosud jediná tmálenka v sobě navíc obsahuje tmu, již z Měsíce dovezli členové mise Apollo 11, která přes čtyřicet let dozrávala v archivech NASA.

Baleno ve fotoimpregnované tmouzelné krabičce s vestavěným lapačem fotonů.
je to v suchu
Koťátka (1058)
1
ponozky vlnene 5 ks
KPZ pro úspešné dokončení
JELENOVIPIVONELEJ (345)
1
Obsah: míček proti trudomyslnosti; malý nepančovaný tekutý ohřívač proti zmrznutí; kompas pro nalezení správné cesty; kus papíru až to na vás přijde; světýlko-nikoliv na konci tunelu; kamínek, aby to bylo čím rozbít; čokoláda na uklidnění nervů; kousek igelitu z polské tržnice proti dešti; plus nějaké překvapení :)
postavička Tmář
Krysy (979)
1
Tmář je originální upomínkový suvenýr z TMOU 15. Postavička Tmáře měří asi 50cm a je stylově oháknuta, přesně tak, jako každý, kdo projde TMOU - má teplý svetr, kalhoty, čepici, batůžek i čelovku, aby viděl na cestu. Dokonce nezapomněl ani na mapu! Na letošní ročník rozhodně nezapomenete, protože má na sobě i logo TMOU 15. To musíte mít!
Slivovice Zlín 2012
Vlastík Šebesta (286)
1
Chtěli jsme vložit do TMOUboly ručně psaný Manuál TMOU, ale musíme zakládat kvas na Slivovici Zlín 2013, takže na přepis nebude čas.
Srst Ewoka
Ewoks (1125)
1
Ewok Ranok se kvůli divoké kartě obětoval a nechal se oholit.
Světlo do hlubin Tmou...
Zatim nevim (445)
1
Bezstarostný vrz pro TMOU 15+. Snižuje napětí v týmu. Rozptyluje soupeře. Pomáhá najít cestu. Poslední záchrana, nezbytná ochrana. Luxusní sada, co vám zahřeje i záda.

Návod na použití: Vystavte na přírodní či umělé světlo po dobu alespoň 30 sekund. Pakliže necháte na světle minimálně 15 minut, dokáže svítit až 4 hodiny. Opatrně vyjměte. Pozor na poškození nehtem nebo ostrými šifrovacími pomůckami. Tento výrobek je vyroben z přírodního latexu, který může způsobit alergickou reakci.

Luštěte s nasazeným!
Tatarák s: basákem Lucie, námořními lupiči, Azuritem, Čestmírem
Tatarak (1114)
1
Vítězové této ceny od nás získá poukaz na pochoutku, jejíž název je současně názvem našeho týmu a hlavně se jim dostane veliké pocty, neboť nejméně dva z výše uvedených je poctí svou přítomností. Prvního uvedeného bude těžší sehnat, protože je spíše slyšet, než vidět.
Temná Vodka
Jak se nám líbí! (318)
1
!TMOU Forever
2,5x 15%? Tak to ti stačit bude!
O uhlík lepší zábava!

K vidění na
www.smejkal.eu/TemnaVodka.jpg
zatím...
Tmouból
Ti Chodni (434)
1
Vyrobíme malý horkovzdušný Tmouból se jmény všech zůčastněných týmů. Ten poté, co vzlétne (doufejme), odhalí všem dosud bloudícím týmům polohu cíle:)
KTP - Krabička Projití TMOU!
Vojenská hra lásky (963)
0
Bez této výbavy nemůžete projít TMOU! Obsahuje: balení instantní průchozí tmy; jednorázový zápal pro věc; čtvereček z čtverečkovaného papíru - AKCE! 1+3 zdrama!; tečku a čárku; modrou a červenou kapsli; kapesní metr (ve velikosti centi-); semafor (barevné provedení); pomůcka pro čtení Brailova písma; něco na posilněnou :).
SP1 - sáček s překvapením verze 1
Black & White (415)
0
složení: výběrová tma se zárukou, IQ 6 000, jako 12 000 hlidačů parkovišť, energie v objemu pro pětičlenný tým na celou noc, hrst štěstí (varování: může obsahovat stopy optimismu)
použití: v případě potřeby použijte obsah balení v některém z dalších ročníků TMOU

Loading3