Tmou 19: Divoké karty

Obecné informace

I letos dostanou týmy, kterým se nepovede kvalifikace, šanci prokázat mimořádnou chuť zúčastnit se hry v soutěži o divokou kartu. Tu letos může získat až 25 týmů. Po loňských Tmouaktech jsme se rozhodli zaměřit na jinou uměleckou formu, letošní soutěž o divoké karty spočívá ve vytvoření originálního, vtipného a nápaditého TMOU!přání pro TMOU 20.

Pokud se nekvalifikujete, budete moci na této stránce nahrát do čtvrtku 28. 9. 2017 23:59 elektronickou verzi svého TMOU!přání (v případě fyzické kopie vytvořte dostatečně kvalitní fotku či scan), který bude následně hodnocen ostatními týmy. Každý tým nechť nahraje pouze jedno TMOU!přání.

Hodnocení

V autentizované sekci bude od pátku 29. 9. 2017 do středy 4. 10. 2017 výstava TMOU!přání od týmů kandidujících na divokou kartu. Prosíme kvalifikované týmy, aby v tomto časovém rozmezí daly svůj hlas až třem TMOU!přáním, které se jim nejvíce líbí. Až 25 nejúspěšnějších týmů (tj. všichni, kdo budou mít alespoň o jeden hlas více než dílko na 26. pozici) bude odměněno divokou kartou, což je zaváže k fyzickému dodání vyhotovených přání v počtu kopií dle pokynů organizátorů na registraci TMOU 19 (počet kopií bude rozumný).

Výsledky

Do soutěže od divokou kartu se přihlásilo 21 týmů. Jelikož limit byl až 25 týmů, všechny přihlášené týmy získaly divokou kartu a mohou se zúčastnit TMOU.

Loading3