TMOU 14°

TMOU 14°. Zamotá Vám hlavu.

Gratulujeme vítězům i všem týmům, které prošly TMOU:

  1. Ústřední topení (10:26)
  2. Vlhká jáma (10:43)
  3. Ho-Wa-Da (10:48)
  4. Pralinky Zvlášť (11:11)
  5. ROFLCOPTER! (11:20)
  6. Kruhová jednotka (11:30)
  7. Chlýftým (11:32)

Chtěli bychom poděkovat Vám, všem hráčům, za úžasnou atmosféru (na startu, v cíli i během celé hry), kterou jste vytvořili! Díky, že Vás TMOU stále baví, i když se občas do Vašeho gusta plně netrefíme. Bez Vás by hra nikdy nebyla… DÍKY!!!

Organizátorské zápisky ohledně Tmou 14°, která zamotala hlavu, si můžete přečíst tady, snad Vás trochu pobaví. Vaše dojmy a postřehy najdete v příslušné sekci. Podívejte se i na povedené fotografie, moc děkujeme fotografům! A jako bonus něco málo z prvních verzí šifer.

Kromě výsledků na těchto stránkách si můžete prohlédnout i podrobnější statistiky, díky Tomovi z týmu Sešlost!


TMOU by nikdy nemohla být taková, jaká je, bez ochotné a nadšené spolupráce mnoha lidí. Většinou se jim od nás dostane pouze symbolické odměny ve formě čokolády a drobného upomínkového předmětu, a tak bychom jim zde alespoň chtěli vyjádřit velké díky.

TMOU 14 v roce 2012 pro Vás připravili:

  • TMOU tým: Lucka Molková, Martin Mašík Šarbort, Martina Pomikálková, Matěj Klusáček, Ondra Forejt, Sven Dražan, Tom Hanžl, Verča Doležalová
  • Autoři kvalifikace: Radek Pelánek, Martin Set Křivánek, Fosa, tým Tykadla
  • Testeři hry: Pepa Tkadlec, Alča Skálová a Jarda Hančl; Verča Fricco Křístková, Lenka Voráčková; Tomáš Masník a Verča; Set, šnEk a Víťa; Hanka Jarošová, Vašek Němčík, Zdeněk Daniel, Hanka Druckmüllerová, Fosa, Lexa Jevsejenko, Petr Matula, týmy Upadlmitelefon (Marcela, Vláďa, Peťa, Bára, Eva a Rumun), Fiman (Manec, Wheb, Helenka, Pavel), Homéř, Šupáci
  • Testeři kvalifikace: Chlýftým, Pralinky zvlášť, Skřítci a Vlhká jáma
  • Zařízení povolení, pronájmů, objednávek: Lenka Pazdziorová
  • TMOU B-tým: Aňa Dvořáková, Anna Opatrná, Lenka Kuprová, Lucka Matulová, Petr Matula, Alča Pikulová, Dan Prokop, Honza Smrž, Petr Sedlák, Tom Koláčný, Bára Podhrázská, Marcela Chvátilová, Vláďa Chvátil, Jakub Oujezdský, Zuzka Pelánková, Zdeněk Pelánek, Lenka Suchá, Katka Tomalová, Zdeněk Daniel, Vašek Němčík, Anička Ondrušová, Jan Obelix Dvořák, Julča Dvořáková, Lenka Činčárová, Matěj Píro, Lucka Dvořáková, Hela Hoření, Petr Hoření, Tomáš Suchý, Hanka Jarošová, Šimon Athaj Řeřucha, Ola Vaňková a další

Dále děkujeme

  • Danu Čechovi za ochotu a nahrávku úvodní pomocné šifry „Tak určitěěě…“
  • Pavlu Šarbortovi za pomoc se sazbou šifer
  • Ondřeji Pokorovi za poskytnutí plánku brněnské MHD.
  • Fotogarfům letošního ročníku: Vaškovi Němčíkovi, Aničce Ondrušové a Mojmíru Meduňovi
  • Fotografům minulých ročníků Tmou, jejichž fotografie jsme použili na šifru Pexeso (Jiří Tashi Vondráček, Martin Hanzálek, Radek Drnovský, Jakub Mareček, Mojmír Meduňa …)
  • Organizátorům hry Matrix - Kostka (2007) za inspiraci k utajenému rozdělení trasy na dvě křídla.
  • Peti a Jindře za možnost nahrání zvuku do soutěže o divoké karty.

Jsme si jisti, že jsme na někoho zapomněli, věřte, že jsme to neudělali naschvál. Pokud tedy víte o někom, kdo v poděkování chybí (včetně vás samotných), prosím dejte nám vědět (tmou@instruktori.cz). Díky moc.


Nejenom první šifru jsme nedočkavým divákům ukázali před hrou v pořadu Vlna z Brna brněnské televize.

Loading3