Jak to všechno dopadlo.

V 7:08 je v cíli na Stránské skále asi 50 lidí. Stále proudí další, ale nikdo z přítomných nemá žeton jako důkaz, že prošli celou trasu. Čekáme do 7:15 potom vítáme přítomné účastníky, vyhlašujeme, že toto kolo hry bohužel nemá vítěze a začínáme popisovat jak měla hra probíhat. Během toho nás všechny zalévají paprsky vycházejícího slunce. Je odtud opravdu krásný pohled na východ.

Chvíli po půl osmé přibíhá tým FPKK. Mají žeton a jsou tak prvním týmem, který prošel celou trasu. Kdyby jim v Líšni neujel autobus městské dopravy asi by stihli dorazit v limitu. Takto mají 20 minut zpoždění. Zvažujeme, zda jim máme dát první cenu. Nakonec se rozhodujeme, že dodržíme předem daná pravidla, kde bylo podmínkou vítězství nejen projít celou trasu, ale také zvládnou to v daném limitu. Na tomto místě bychom však rádi vyzvedli skvělý výkon týmu FPKK, který dokázal v závěrečné části přemoci únavu a předstihnout tak několik dalších týmů.
V 7:50 přichází další tým s žetonem. Jsou to Vydláci. A dalších 20 minut po nich ještě jeden tým s žetonem. Na jeho jméno jsme se už v nastalém zmatku zapomněli zeptat. I výkon těchto týmů je výborný.
Dokončujeme popis hry a v 9 hodin opouštíme Stránskou skálu. Slunce už vystoupalo docela vysoko a příjemně hřeje

Zde končí TMOU nebo alespoň její první část.
Doufáme, že si tu další nenecháte ujít :o)

Z mailů, které jsme obdrželi po hře víme, že do cíle dorazilo ještě několik týmů, z nichž některé opět zvládli celou trasu. Pokud se mi ozvou přidáme je do výsledkové listiny.

Výsledky hry >>>