Jak to bylo před hrou...

Jako každá akce i TMOU začala propagací. Namalovali jsme plakátek, poslali několik mailů na Instruktorskou konferenci a zmínili se o ní na několika akcích, konaných před ní. Zkrátka standardní postup a tajně jsme doufali v alespoň 60 účastníků. Jaká byla naše radost, když se tento počet během několika dní naplnil. V okamžiku, kdy počet účastníků přesáhl 100 jsme poprvé mírně znejistěli a to nás vůbec nenapadlo, že ještě nejsme ani v polovině :o).

Každý tým, který se chtěl ke hře přihlásit musel nejprve poslat mail na kontaktní adresu TMOU@POST.CZ. Dnes už víme, že umístit naši schránku na post.cz byla chyba. Problémy s tímto serverem by vystačily na několik stran kvalitních nadávek a tak nám nezbývá než doufat, že nakonec přece jen všichni, kteří se nám na tuto adresu ozvali, obdrželi 1. mail.

1. mail obsahoval webovou adresu, na které byla vystavena pravidla hry a přihlašovací formulář. Teprve po přečtení pravidel a vyplnění formuláře byl tým považován za přihlášený do hry TMOU.

Pak už týmu nezbývalo než připravovat pomůcky a čekat na poslední mail. Poslední mail byl rozeslán registrovaným týmům asi čtyři dny před hrou a obsahoval poslední důležité informace. V pátek 10. 11. 2000 bylo vše připraveno. Hra mohla začít.